PC računari

Najobuhvatnija linija AcuLaser štampača iz Epsona do sada

Kompanija Epson, svetski lider u proizvodnji uređaja za štampu i reprodukciju grafike, značajno je proširila paletu AcuLaser proizvoda namenjenih poslovnim okruženjima. Ovi novi uređaji pružaju veći izbor kvalitetnih modela i biće predstavljeni na nekoliko događaja ovog meseca, na kojima će Epson predstaviti svoju novu strategiju pod nazivom ‘Konstruisani za poslovne potrebe’.

Serije M1400, MX14, C1700, CX17 i C2900N dizajnirane su kako bi ponudile veći izbor, kvalitet, izdržljivost, konektivnost i uštedu i biće priključene postojećoj liniji AcuLaser proizvoda u periodu između avgusta i oktobra.

Izuzetno produktivni u zahtevnim poslovnim okruženjima, omogućavaju štampanje bez brige, pouzdano i svakodnevno izvršavajući sve zadatke uz minimalna ulaganja u održavanje, kao i velike brzine štampanja i kompaktan dizajn. Čitava paleta takođe poseduje ENERGY STAR sertifikat za smanjenu potrošnju energije, čime doprinosi smanjenju troškova i negativnog uticaja na životnu sredinu.

Endru Sempl, rukovodilac sektora za vizuelna poslovna rešenja u kompaniji Epson Europe, izjavio je: „Ovih novih 11 modela će ojačati našu liniju AcuLaser štampača, što znači da ćemo biti u mogućnosti da ponudimo najveći izbor Epson proizvoda do sada; od kompaktnih monohromatskih i kolor štampača za maksimalno iskorišćenje radnog prostora, do kolor štampača dizajniranih da odgovore na potrebe složenih IT okruženja. Oni mogu da poseduju jednu jedinu funkciju, ali i da objedine sve moguće funkcije uz velike brzine štampanja, i sposobni su da mesečno proizvedu velike obime štampe, što ih čini idealnim za svako poslovno okruženje.

Ovi novi proizvodi razvijeni su kao odgovor na potrebe poslovanja. Deo su Epsonove nove strategije ‘Konstruisani za poslobne potrebe’, koja je posvećena podržavanju biznisa nudeći:

Izbor – tehnologija i velikog broja proizvoda, potrošnog materijala i usluga, posebno dizajniranih da odgovore na poslovne potrebe
Performanse – visoko-produktivni proizvodi sa velikim brojem karakteristika koje pomažu efikasnije poslovanje
Ekonomičnost – proizvodi koji su ekonomični po pitanju potrošnje papira, električne energije i potrošnog materijala
Ekologija – ekološki prihvatljivi proizvodi

Leave a Reply