PC računari

NETGEAR ReadyNAS Duo RND2000 je proglašen najboljim uređajem u 2009.

Čitaoci Small Business Computing magazina su ocenili NETGEAR proizvod ‘ ReadyNAS Duo’ za najbolji proizvod te vrste u 2009. godini.
NETGEAR, globalni provajder inovativnih networking rešenja, je odlikovan nagradom za Izvrsnost u polju inovativnih tehnologija od strane ‘Small Business Computing’ , najpopularnijeg IT magazina u regionu. Nagrada je deo godišnjeg izbora najboljih proizvoda i tehnoloških rešenja za SMB i SoHo korisnike.

NETGEAR ReadyNAS® Duo proizvod je izglasan od strane čitaoca za najbolji proizvod u klasi zbog svojih tehničkih karakteristika kao što su media streaming, podrška HD, SSL enkripcije za bezbednost i kompatibilnosti sa Windows®, Mac®, Linux i UNIX klijentima.
Više o samoj nagradi možete pogledati na sledećem linku:

Drew Meyer, NETGEAR direktor marketinga za Storage proizvode je povodom dodele nagrade izjavio:

Prezadovoljni smo što su čitaoci Small Business Computing-a oduševljeni našim ReadyNAS Duo proizvodom. Ova nagrada pokazuje da su korisnici zadovoljni ne samo njegovom pristupačnošću već i njegovim karakteristikama. Nagrada je pokazatelj da smo uspeli da postignemo upravo ono čemu smo težili u osmišljavanju ovog proizvoda, a to je da pružimo korisnicima jedinstven proizvod koji će podjednako efektivno zadovoljiti potrebe kako firmi tako i kućnih korisnika, bez ograničenja u funkcijama zbog niske cene.
Ovo priznanje je pokazatelj da smo uspeli u toj težnji jer dolazi od strane samih korisnika zbog čega nam je ova nagrada još draža.

“Nije nikakvo iznenađenje što je ovaj, svestrani, uređaj pokupio sve počasti.” Izjava je urednika magazina, koji je napomenuo da je ReadyNAS odneo pobedu u konkurenciji od 20 kategorija različitih proizvoda predstavljenih čitaocima. Nagrađeni proizvodi su okarakterisani kao najkorisniji za SMB poslovanje čitalaca i potrebe SoHo korisnika.

NETGEAR’s ReadyNAS Duo je samostojeći Network Storage Sistem koji omogućava korisnicima da okupe sve podatke na jednom mestu, jednostavno im pristupe u cilju deljenja informacija sa ostalim korisnicima ili kompjuterima i media uređajima, dok u isto vreme omogućava sigurno čuvanje podataka i njihovu zaštitu protiv bilo kakvih oštećenja i/ili nezgoda.
Za razliku od USB drajva, ovaj uređaj se konektuje direktno na mrežu i omogućava simultan pristup podacima sa svih povezanih uređaja koji funkcionišu pod bilo Windows, Macintosh® ili Linux/UNIX platformi.

Čak je i share fajlova preko interneta pojednostavljen i omogućen putem drag-n-drop funkcije. Ukoliko je opremljen sa dodatnim HDom, ovaj uređaj automatski backupuje podatke kako bi ih zaštitio od oštećenja ili gubitka usled kvara na glavnom disku.
ReadyNAS je dostupan u tri različite konfiguracije, sa 500 GB, 750 GB, i 1,000 GB (1 TB) čistog kapaciteta.

NETGEAR ReadyNAS uređaji, naširoko poznati po svom kvalitetu i nagrađeni za najbolji kvalitet, predstavljaju najbolji izbor za SMB I SoHo korisnike, budući da imaju najbolje tehničke karakteristike, pristupačnu cenu i sveobuhvatne funkcije, bez ograničenja.

Leave a Reply