PC računari

Nettop – novo u Prestigio ponudi: moderni, pristupačni i ekološki kompjuteri

Prestigio predstavlja novu Nettop seriju koja obuhvata dva proizvoda po pristupačnoj ceni, modernog dizajna i koji troše manje energije.

Nettop kompjuteri Officer 330 i Visconte 330 su dizajnirani za potrebe malih i srednjih preduzeća kao i za kućne korisnike koji tragaju za ekonomičnim i ekološkim rešenjem pri zadovoljenju osnovnih kompjuterskih potreba. Novi Prestigio Nettop računari su raspoloživi za prodaju kod naših partnera širom Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike.

Nettop računari su deo nove generacije jednostavnih, pristupačnih i ekoloških desktop kompjutera. “U poređenju sa prosečnim desktop računarom, Nettop je manji, lakši, jeftiniji, proizvodi manje buke i troši manje energije. Verujemo da će ova kategorija PC računara imati značajan uticaj na način života ljudi, rekao je Josef Hraban, PC Product Line Manager u kompaniji Prestigio. “I po cenovnom rangu koji se kreće između  $200 i $400 u zavisnosti od specifikacije, Nettop računari su definitivno interesantni.”

Nettop računari su dizajnirani za izvršenje osnovnih kompjuterskih zadataka kao što je internet pretraga, obrada dokumenata, audio & video playback, pregled fotografija i osnovno editovanja, pristup aplikacijama kao što su IP telefonija i instant poruke.

“Nettop kompjuteri kao ovi ponuđeni od strane kompanije  Prestigio su pristupačno rešenje kada je u pitanju prvi računar ali i ekološko rešenje u domaćinstvu kada je reč o drugom računaru. Idealno je rešenje za studente za osnovnu obradu dokumenata i internet pretragu, za porodice koje već dele jedan računar, ili kao pristupačna alternativa za vašu decu”, objasnio je g-din Hraban.

Prestigio se trudi da ponudu obogati kvalitetnim proizvodima, naprednom tehnologijom i modernim dizajnom, a novi Nettop računari Officer 330 i Visconte 330 nisu izuzeti iz ovih standarda.

Officer 330
Pristupačno, efikasno rešenje koje štedi energiju,  Officer 330 je idealan za mala i srednja preduzeća koja teže unapređenju profitabilnosti. Poseduje  Intel Atom, jedan od najnaprednijih procesora posebno dizajniranih za Nettop računare u cilju zadovoljenja potreba i zahteva svakodnevnog kancelarijskog poslovanja. Officer 330 karakteriše profesionalan izgled sa modernim linijama u crnoj boji. Njegova kompaktna veličina je izuzetno praktična, jer ne zauzima mnogo prostora na stolu. Nettop se standardno isporučuje sa Prestigio LCD monitorom, mišem i tastaturom.

Ključne karakteristike:

·         Tanak i kompaktan dizajn 225 x 315 x 75mm (L x W x H)

·         Windows XP instaliran i spreman za upotrebu

·         Potrošnja energije manja od 150W

·         Intel Dual Core CPU Atom 330

·         RAM 1GB

·         HDD 160GB SATA II

·         DVD RW slim

·         Prednji I/O: 2 x USB 2.0, HD Audio,  mikrofon socket

·         Pakovanje uključuje: kompjuter, LCD monitor, tastaturu i miša

Visconte 330

Visconte 330 se definitivno izdva svojim unikatnim, kockastim oblikom. Njegov dopadljiv izgled, pouzdanost i interesantna specifikacija čini ovaj Nettop idealnim rešenjem za kućni računar. Odlično je rešenje za edukaciju, pregled fotografija, druženje, pretragu i internet aktivnosti kao i za osnovne programe. Isto kao i Officer 330Visconte 330 nudi odlične performanse i energetsku efikasnost po pristupačnoj ceni, za odlično online iskustvo. Standardno se isporučuje sa Prestigio LCD monitorom, mišem i tastaturom.

Ključne karakteristike:

·         Kockast izgled 303 x 200 x 166mm (L x W x H)

·         Windows XP instaliran i spreman za upotrebu

·         Potrošnja energije manja od 150W

·         Intel Dual Core CPU Atom 330

·         RAM 1GB

·         HDD 160GB SATA II

·          DVD RW

·         TV out i Audio Video Out

·         Prednji I/O: 2 x USB 2.0, HD Audio,  mikrofon socket

·         Pakovanje uključuje: kompjuter, LCD monitor, tastaturu i miša

Officer 300 i Visconte 330 su deo nove Prestigio Nettop serije. Posetite www.prestigioplaza.com ili www.asbis.com/buy-online za više informacija.

Nemojte oklevati da nas kontaktirate za dodatne informacije i/ili slike visoke rezolucije novih Prestigio Nettop računara.

Leave a Reply