PC računari

Nova Canon usluga za lakšu kontrolu troškova štampanja velikih formata

Kompanija Canon Europe, svetski lider u rešenjima slike, lansirala je prvu Canon uslugu „plati po štampanju“, namenjenu tržištu štampanja velikih formata. „Total Service Care“ rešenje olakšava korisnicima Canon štampača velikih formata kontrolu troškova i regulisanje protoka novca. Usluga podrazumeva instaliranje, telefonsku podršku, servisiranje na terenu, uslugu zamene mastila, glave štampača i kertridža.

Kontrolisanje troškova značajno doprinosi pouzdanosti usluge. Samo jednim klikom, korisnik plaća isključivo usluge koje su korišćene, a kako su u cenu uključeni servis i podrška, ne postoji mogućnost naplaćivanja dodatnih troškova. Zahvaljujući izuzetno kratkom vremenu odziva, kao i tehničkoj podršci dostupnoj u svakom trenutku, period čekanja je sveden na minimum.

Elektronsko održavanje omogućava dobijanje automatskog izveštaja o statusu štampača i slanje narudžbenica Canonovim provajderima putem elektronske pošte, zahvaljujući kome se dobija mogućnost lakog utvrđivanja stanja štampača. Sistem šalje redovne izveštaje Canonovim provajderima, automatski naručujući, na primer, novo mastilo čim se smanje zalihe i precizno vršeći naplatu.

„Total Service Care“ je jednostavan način za upravljanje troškovima štampanja, značajno smanjenjenog perioda čekanja. Namenjen korisnicima koji štampače velikih formata upotrebljavaju za izradu fotografija, probnih otisaka ili produkciju, pa sve do onih koji ih koriste za CAD aplikacije u arhitekturi, inženjerstvu ili građevinarstvu, nova Canonova usluga idealna je za korišćenje u maloprodaji, zabavi, obrazovanju i transportu, kao i u organizacijama javnog sektora koje žele da štampanje velikog formata prenesu u svoje prostorije, radi veće kontrole troškova.

„Utisci naših korisnika i partnera iz kanala prodaje ukazali su na povećanu potrebu za lakšom kontrolom troškova štampe, kao i jednostavnijom regulacijom prometa novca i smanjenim periodom čekanja. Lansiranjem „Total Service Care“, Canon je ponudio tržištu štampanja velikih formata uslugu koja ispunjava sve navedene zahteve. Zajedno sa našom ponudom imagePROGRAF štampača, svim korisnicima su dostupne prednosti rešenja velikih formata, nudeći izutetan kvalitet slike i preciznosti, uz jednostavno kontrolisanje troškova“, izjavio je Juiči Mijano, direktor za rešenja velikih formata u Canon Europe.

Usluga „Total Service Care“ dostupna je uz sledeće imagePROGRAF štampače velikih formata: 24-inčni iPF650, iPF655, iPF6300, 36-inčni iPF750 i iPF755, 44-inčni iPF8300, kao i uz novi 24-inčni iPF6300S i 44-inčni iPF8300S.

Canonov „Total Service Care“ u ponudi je na evropskom tržištu od 1. aprila 2011. godine.

Leave a Reply