PC računari

Nova Gigabyte GA-P55 serija ploča

GIGABYTE P55 matične ploče izgrađene na već provereno dobroj Ultra Durable 3 tehnologiji sa 2unce bakra po sloju u PCBu, sada donose pregršt najnovijih rešenja i tehnolohija kao što su vodeće industrijsko 24 fazno napajanje po VRM standardu, inovativne Smart6 tehnologije i alate za upravljanje PC-jem kao i Dynamic Energy Saver 2 tehnologije za uštedu energije.

GIGABYTE-ov oštar dizajn 24-faznog napajanja VRM-a podrazumeva visoko kalibrisane komponente koje mogu da omoguće čistu i glatku isporuku energije za CPU. Kao i kod automobila sa visokim perfomansama, GIGABYTE 24-fazno napajanje omogućava najbolju siporuku energije za Vaš sistem, davajući ekstremnim korisnicima bezprekornu overkloking mogućnost i niže temperature kada su u pitanju maksimalne perfomanse.

Najnovije 24-fazno napajanje VRM-a dizajnirano poseduje kratko vreme odgovora kroz brzu i glatku isporuku energije prilikom različitih opeterećenja CPU-a. U nastavku, temperatura na VRM-u se efikasno smanjuje šireći se između 24-faznog napajanja, rezultujući time da je hladniji i stabilniji sistem.

Industrijski lider sa visokokvalitenim standardima, GIGABYTE-ovo 24-fazno napajanje VRM-a dolazi sa vrhunskim komponentama u koje se uključuje 50,000hr. Japanskih Solid Kondenzatora, niđi RDS(On) MOSFET za hladije operacije i visoko energetski efikasni kalemi sa Feritnim jezgrom. Optimizirani dizajn sa Intel VRD 11.1 specifikacijama, GIGABYTE-ovo 24-fazno napajanje VRM-a nudi napredak u efikasnosti, dugotrajnosti i perfomansama.

GIGABYTE Smart TPM omogućava industrijsku najveću moguću zaštitu podataka sa 2048 bit hardverskim kodiranjem, Jedinstvena mogućnost GIGABYTE Smart TPM je u tome što dozvoljava korisnicima da svoj kod smeste na USB. Pored toga, GIGABYTE Smart TPM omogućava korisnicima da zaključaju svoje zaštićene podatke preko Bluetooth-a mobilnog telefona.
Smart TPM dozvoljava pregled zaštićenih podataka preko Bluetooth-a mobilnog telefona da bi se unapred zaustavio ne dozvoljeni pristup

Leave a Reply