hp
PC računari

Nova HP ponuda poslovnih i sve-u-jednom PC i desktop računara

Klasu računara namenjenih kompanijama odlikuju performanse i pouzdanost na novi način, kao odgovor zahtevima modernog poslovnog okruženja

HP je predstavio široki portfolio računara koji pokazuju u kom pravcu će se razvijati stoni računari, nudeći poslovnim korisnicima snažne uređaje naprednog dizajna za različite potrebe i načine primene.

I pored buma novih mobilnih uređaja u poslednjih nekoliko godina, stoni računari nisu izgubili na značaju: osobine kao što su nenadmašna snaga, fleksibilnost i pouzdanost čine da i dalje skoro polovinu prodatih računara na globalnom PC tržištu čine stoni računari.

hp

 

HP-ova nova ponuda pruža poslovnim korisnicima moćne stone računare kakve i očekuju, u nekoliko elegantnih novih formi, i sve-u-jednom računare koji štede prostor, uz bogatu multimediju, najnovije sigurnosne protokole i opciono, ekrane osetljive na dodir. Dodatno, novi stoni računari imaju opcije, poput portova za brzo punjenje, kao i HP Wireless Hotspot softver, koji ima ključnu ulogu u komunikaciji sa mobilnim uređajima, omogućavajući stonim računarima da i dalje budu korporativni centar produktivnosti.

„Krajnji korisnici traže odgovarajući računar da bi bili uspešni na poslu i žele da dobiju kombinaciju snage, produktivnosti, upravljivosti i sigurnosti”, kaže Gervald van der Gijp, direktor komercijalnih proizvoda grupe za štampu i personalne sisteme, HP EMEA. „HP-ov novi portfolio poslovnih računara podiže stone računare na viši nivo, sa izuzetno snažnim i stilizovanim uređajima sa najnovijim sistemima upravljanja, interfejsom osetljivim na dodir i bezbednosnim tehnologijama,  kako bi izašao u susret različitim potrebama poslovnih korisnika“.

Leave a Reply