HP ProOne 600 G1 series 3
PC računari

Nova HP ProOne i ProDesk 600 serija računara

HP ProOne i ProDesk 600 serije nude poslovne sve-u-jednom i stone PC računare savremenog dizajna sa Intel Core procesorima četvrte generacije po pristupačnoj ceni.Svaki uređaj omogućava korisnicima da lako ispunjavaju svakodnevne poslovne zadatke,  uz izbor Windows 8, Windows 7 ili različitih Linux verzija operativnih sistema, HP Support Assistant upravljačkih alata, kao i snažnih HP Client Security aplikacija za čuvanje poslovnih i privatnih podataka i samih uređaja. Produktivnost je dodatno povećana zahvaljujući HP ePrint aplikaciji koja omogućava brzo i jednostavno bežično štampanje, kao i DTS Sound-u za bogat zvuk.

HP ProOne 600 G1 series 3

HP Pro 600 G1 serija:

  • HP ProOne 600 G1 je sve-u-jedan poslovni računar koji kombinuje inteligentno dizajnirano kućište koje zauzima minimalno prostora, sa moćnim i sigurnim PC performansama. Ima VESA mogućnost montiranja(7) za dodatnu uštedu prostora, a ekran dijagonale 21,5 inča (54,6 cm) se može povezati sa do četiri dodatna monitora.(6) Kao i kod EliteOne sve-u-jednom računara, i kod HP Pro One sve-u-jednom modela se može povećati sigurnostuređaja, zahvaljujući ugrađenom NFC modulu za funkcije koje pruža Windows 8 okruženje, kao što je „dodirni za deljenje“.(8)
  • HP ProDesk 600 G1 serija nudi najpopularniji oblik kućišta i dug i stabilan životni vek, uz dobre performanse i pouzdanost. Multitasking je dodatno potpomognut opcionim SSD diskovima(3) koji omogućavaju brzi pristup fajlovima i aplikacijama. HP ProDesk 600 serija je dostupna u dve različite verzije kućišta:
    • HP ProDesk 600 G1 Tower se odlikuje optimalnom kombinacijom malog kućišta sa velikim mogućnostima proširenja.
    • ProDesk 600 G1 Small Form Factor stiže u kompaktnom kućištu koji zauzima veoma malo prostora na stolu, omogućavajući korisnicima da se fokusiraju na trenutni posao. Kao i svi HP poslovni stoni računari, i ovaj model odlikuje mala potrošnja električne energije, sa opcionim napajanjima uz energetsku efikanost do 94 posto.

Leave a Reply