PC računari

Nova Kingston HyperX Blu memorija

HyperX® blu

Kingston Technology Europe Ltd, članica Kingston Technology kompanije koja je nezavisni svetski lider u memorijskim proizvodima je danas najavila skoru pojavu novog člana HyperX familije koji je idealan za početnike u svetu igara ili PC entuzijaste.

Kingston HyperX blu memorijski moduli poseduju novi izgled, rade na standardnim JEDEC brzinama i tajminzima a takođe poseduju i dovoljno rezerve kako bi entuzijasti pomerili granicu brzine.

HyperX blu je karakterističan po novom dizajnu bez štipaljke i dostupan je u DDR2 ili DDR3 verzijama.

Kingston Technology HyperX

“Većina entuzijasta zna da je HyperX ime sinonim za veliku brzinu, visok kvalitet i stilizovan dizajn. Kingston HyperX blu nam omogućava da to ponudimo tržištu po nižoj ceni”, izjavio je Stephane Rizzetto, evropski menadžer razvoja DRAM proizvoda u kompaniji Kingston Technology Europe. “Blu je najnoviji član HyperX familije koja je ključ naše nove strategije koja ima za cilj približavanje HyperX proizvoda različitim tržišnim segmentima”.

Kingston HyperX blu moduli su dostupni kroz kanal Kingston Technology autorizovanih distributera, reselera, e-šopova i maloprodaja. Kingston HyperX memorija je podržana doživotnom garancijom i besplatnom 24/7 tehničkom podrškom.

Leave a Reply