PC računari

Nova Kingston SDHC Class 10 Flash kartica

Kingston Technology Europe Ltd, članica Kingston Technology Company, nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih uređaja, najavila je danas predstavljanje Kingston SDHC Class 10 kartice. Kingston SDHC Class 10 kartica biće dostupna u kapacitetima od 16GB i 32GB i obezbediće performanse od 22MB/sec za čitanje i 18MB/sec za pisanje*.

“S obirom da je pregledanje snimaka i samo snimanje u visokoj rezoluciji postalo sve više popularno, visok kapacitet Kingston SDHC Class 10 kartice dozvoljava korisnicima da snime dosta sati video materijala na jednoj kartici,” izjavio je Steve Hall, Product Development Manager Flash biznisa u kompaniji Kingston. “Class 10 proizvodi pomažu fotografima da budu efikasniji i potpuno pripremljeni tokom fotografisanja u “burst” modu, jer je memorijska kartica usklađena sa sekvencijalnim načinom beleženja fotografija.”

Kingston SDHC Class 10 kartica napravljena je u skladu sa Specifikacijom 3.00 SD™ Asocijacije što garantuje minimalni prenos podataka od 10MB/sec. Kartica predstavlja idealno rešenje za najnovije kamkordere, digitalne SLR fotoaparate i napredne profesionalne fotoaparate. Kingstonova SDHC Class 10 kartica biće dostupna od 26. Februara. Za kompatibilnost, Kingston preporučuje korisnicima da potraže svoj proizvod uz pomoć Kingston Memory Search alata na strani www.kingston.com/europe.

Ova kartica je podržana doživotnom garancijom, 24/7 tehničkom podrškom i sadrži legendarnu Kingston pouzdanost.

Kingston SDHC Class 10 Karakteristike i specifikacije:

* Kapacitet**: 16GB, 32GB
* Dimenzije: 24mm x 32mm x 2.1mm
* Težina: 2.9g
* Performanse: Class 10 – 10MB/sec. garantovana minimalna brzina, brzina transfera do 22MB/sec. čitanje i 18MB/sec. pisanje*
* Radna temperatura: od -25°C do 85°C
* Temperatura skladištenja: od -40°C do 85°C
* Voltaža: 3.3V
* Usklađeno: sa specifikacijama SD asocijacije verzije 3.00
* Bezbedan: napravljeno sa ugrađenim write-protect prekidačem koji štiti od slučajnog gubitka podataka
* Kompatibilan: sa SDHC uređajima; nije kompatibilan sa standardnim SD podržanim uređajima/čitačima
* Format fajlova: FAT32
* Pouzdan: doživotna garancija
* Prost: lak kao plug and play

Leave a Reply