PC računari

Nova serija Epson laserskih štampača u boji

Epson unapređuje svoje poslovanje u oblasti štampača predstavljanjem serije Epson AcuLaser C3900N – kompaktne serije laserskih kolor štampača koja prestavlja idealnu kombinaciju brzine i pristupačne cene. Štampajući kako u boji tako i mono, brzinom do 30 strana u minuti, sa PCL6 i PS3 emulacijom i ugrađenom mrežnom konekcijom, AcuLaser C3900N serija je dizajnirana tako da odgovori na potrebe radnih grupa srednje veličine i pruži odličan kvalitet za uloženi novac.

Sa AcuLaser C3900N serijom štampača troškovi poslovanja mogu biti umanjeni zahvaljujući niskoj Ukupnoj ceni posedovanja(TCO), kao i zbog upotrebe kertridža sa visokim stepenom iskorišćenja i tonera duplog kapaciteta u crnoj boji, koji omogućavaju optimalanu potrošnju po strani.

Fleksibilnost AcuLaser C3900N serije podrazumeva sposobnost prilagođavanja potrebama srednjih preduzeća i pravnih lica, kao i lakoću obimnog štampanja, zahvaljujući dvema pregradama za papir i opcionom dodatnom ladicom za 500 papira; kod DN modela na raspolaganju je i automatsko dvostrano štampanje. Sa porastom obima poslovanja štampač se može prilagođavati proširljivoj RAM i HDD memoriji.

Kompaktan i jednostavan za korišćenje, sa velikim LCD ekranom, štampač seije AcuLaser C3900N se lako uklapa u bilo koju kancelariju. Sa podjednakom lakoćom se integriše u IT okruženja, sa PLC6, PS3, PDF1.7 emulacijama, unapređenim IPv6 protokolima and Gigabit Ethernet podrškom. Napredna IPSec/SSL podrška obezbeđuje veću sigurnosrt osetljivih materijala.

Judžin Rejnod, menadžer sektora za laserske proizvode u kompaniji Epson Europe, izjavio je da je: „AcuLaser C3900N jedna od najpristupačnijih serija laserskih kolor štampača te brzine na tržištu. Niski troškovi po stranici i visoke specifikacije srednjim preduzećima i pravnim licima pružaju odličan kvalitet za uloženi novac.“

Maloprodajna cena štampača iz AcuLaser C3900N serije kreće se od 449 € pa nadalje, ne računajući porez na dodatu vrednost, a štampači će se naći u prodaji od 1. decembra 2010.

Ključne karakteristike:
· Štampanje u boji i mono brzinom od 30 strana u minuti
· Standardna mrežna konekcija
· Automatsko dvostrano štampanje kod DN modela
· Proširljivi RAM, HDD i kapacitet prostora za papir
· Kompaktandizajn
· Jednostavan za korišćenje, sa velikim LCD ekranom
· PCL6, PS3, PDF1.7 emulacija, IPV6 protokol i Gigabit Ethernet
· IPSec/SSLpodrška
· Toner duplog kapaciteta u crnoj boji

Leave a Reply