PC računari

Nova serija HP Deskjet multifunkcijskih uređaja na srpskom tržištu

Kompanija HP predstavila je novu seriju DeskJet multifunkcijskih uređaja na srpskom tržištu. Reč je o modelima namenjenim kućnim korisnicima čije su oznake DeskJet F2480, F4580 i C4780.

HP DeskJet F2480 je najjednostavniji i najjeftiniji od ta tri modela i odogvara zahtevima korisnika koji ne štampaju više od 100 strana mesečno. Na kvalitetan način obavlja funkcije fotokopiranja, skeniranja i štampanja.

HP DeskJet F4580 ima mogućnost bežičnog povezivanja i po tome se izdvaja od ostalih uređaja. Takođe, ima bogatiji meni od prethodnog modela, sa mogućnostima biranja fotokopiranja u boji ili crno-beloj varijanti, menjanja formata, dimenzija dokumenta kao i broja fotokopija.

HP Photosmart C4780 je pogodan za štampanje fotografija u kućnim uslovima. Korisnici, pritiskom na jedno dugme, mogu da svoje fotografije odštampaju, fotokopiraju ili skeniraju. Uređaj sadrži čitače kartica, tako da je moguće štampati fotografije sa kartice mobilnog telefona ili fotoaparata bez prisustva računara. Takođe, postoji mogućnost bežičnog povezivanja.

Svi uređaji poseduju novu tehnologiju štampe, zahvaljujući ketridžima sa oznakom 300, crno-beli i u boji. Ovi ketridži zamenjuju posebne fotoketridže, koji korisnicima za pomenute uređaje nisu potrebni. Za štampanje većeg broja strana preporučuje se ketridž 300 XL koji je većeg kapaciteta i sa daleko ekonomičnijim otiskom.

Uz uređaje se dobija i bogat prateći softver koji nudi opcije kao što je smart web printing koji olakšava štampu internet stranica, kao i aplikacije koje olakšavaju štampanje fotografija.

Novi Deskjet multifunkcijski uređaji poseduju i Energy saving sertifikat, što znači da ispunjavaju sve evropske standarde u potrošnji energije i troše je u malim količinama.

Leave a Reply