PC računari

Nova serija Iomega NAS uređaja

Iomega je proširila svoju ponudu u klasi mrežnih storidža novom serijom NAS uređaja – StorCenter px. Desktop i rackmount NAS uređaji iz ove serije, dizajnirani i testirani od strane EMC-a, savršeno se uklapaju između prethodnih Iomega top-end StorCenter uređaja i najnovijih EMC entry – level uređaja. Jednostavna implementacija i upravljanje, dostupnost u pogledu cene, kao i visoke performanse čine px seriju idealnim rešenjem za mala i srednja preduzeća.

Desktop StorCenter px4-300d i px6-300d

StorCenter PX serija nudi dva desktop modela, svaki dostupan u fleksibilnim konfiguracijama. Iomega® StorCenter™ px4-300d je opremeljen sa četiri HDD slota i do 12TB storage prostora. Iomega® StorCenter™ px6-300d je opremljen sa šest HDD slotova i do 18TB storage prostora(ako se ubace diskovi od 3TB). Oba modela podržaavaju 2.5-inch i 3.5-inch diskove, kao i SSD drajvove za aplikacije koje zahtevaju visoke performanse.

Rackmount StorCenter px4-300r Network Storage Array

Px4-300r je dostupan u kompaktnoj 1U formi uz fleksiblne konfiguracije- od onih bez diskova do onih potpuno popunjenih sa HDD i/ili SSD drajvovima. Podržava do 4 HDD-a, odnosno 12TB kapaciteta.

Leave a Reply