Precision T7610 Tower Workstation with Peripherals
PC računari

Nova serija najmoćnijih radnih stanica kompanije Dell

Modeli Dell Precision M4800 i M6800 poseduju Quad HD+ IGZO ekran dijagonale 15,6 inča i izuzetno visoke rezolucije

Kompanija Dell predstavila je nove modele radnih stanica – Dell Precision M4800, M6800, T3610, T5610 i T7610, koji predstavljaju idealna rešenja za profesionalce iz oblasti 3D modeliranja i programiranja, inženjeringa i različitih naučnih disciplina. Uz unapređene performanse, izuzetne grafičke mogućnosti, jake procesore i druge napredne tehnologije, nova linija Dell radnih stanica omogućava realizaciju i najzahtevnijih operacija, kao i razvoj složenih softverskih aplikacija.

 

Precision T7610 Tower Workstation with Peripherals

Kao jedni od najmoćnijih prenosivih radna stanica u industriji, modeli M4800 i M6800 prvi na tržištu poseduju i Quad HD+ IGZO ekran dijagonale 15,6 inča, sa visokom rezolucijom i opciono Wacom multi-touch tehnologijom za lakšu i intuitivnu kontrolu sa svih deset prstiju. Kompanija Dell takođe prva na tržištu donosi i WiGig wireless docking opciju, dok novi modeli poseduju i unapređene audio performanse zahvaljujući WAVES MaxxAudio Pro tehnologiji. Pored toga, nove Dell Precision prenosive radne stanice koriste memoriju od 16GB¹ i brzinom rada od 1866 MHz, Intel Core i5 i i7 procesore uz mogućnost ugradnje Core i7 Extreme Edition verzije, kao i AMD FirePro i NVIDIA Quadro profesionalne grafičke kartice. Model M6800 poseduje i NVIDIA Quadro K5100M grafičku karticu sa 8GB memorije, što omogućava rad sa komplikovanim 3D sadržajima.

Oba modela takođe daju superiornu pouzdanost sa baterijom koja traje čitav dan², uključujući dodatnu bateriju i AMD Enduro i NVIDIA Optimus tehnologije, kao i vodeća sigurnosna rešenja koja podrazumevaju sveobuhvatno šifrovanje, napredno utvrđivanje autentičnosti i vrhunsku zaštitu od virusa.

Uz nagrađivani dizajn postolja i najsavremenije tehnologije, nove fiksne Dell Precision radne stanice dizajnirane su za rad u zahtevnim softverskim aplikacijama. Dell Precision fiksne radne stanice poseduju i sledeću generaciju procesora i profesionalnu grafiku, fabrički instaliran Windows 8 operativni sistem, kao i najnoviji Intel Cache Acceleration softver, PCIe SSDs tehnologiju i unapređeni Dell Precision Performance optimizator. Dizajnirana za naučne analize, profesionalni inženjering i kompleksno 3D modelovanje, nova linija fiksnih radnih stanica obuhvata model T3610, koji poseduje Intel Xeon centralni procesor, zatim izuzetno snažna „mašina“ manjih dimenzija sa oznakom T5610, kao i model T7610, najmoćnija fiksna radna stanica na svetu.

Kako bi odgovorila na visoke zahteve naprednih korisnika, kompanija Dell stalno unapređuje postojeće karakteristike i uvodi nove alate kako bi obezbedili maksimalne performanse i najbolji učinak. Među novim tehnologijama i opcijama koje poseduju ovi modeli su Dell Precision Performance optimizator, Intel® Xeon Phi™ 3120A PCIe kartica, PCIe Solid State Drives (SSDs), Intel Cache Acceleration softver, kao i mnoge druge. Novi modeli Dell radnih stanica biće dostupne širom sveta počevši od ovog septembra.

Leave a Reply