nuc-intel
PC računari

Nova serija Next Unit of Computing (NUC) proizvoda

Intelov Next Unit of Computing (NUC) je prikladan, mali DIY set koji donosi Core i3 snagu u kućištu veličine dlana.

Intel® Desktop Boards – Next Unit of Computing (NUC) porodica omogućava sjajnu vizuelnu grafiku i vrlo brze performanse u ultra-malom paketu. Ojačan sa Intel® Core™ i3 procesorom treće generacije smeštenom na 4×4 incha velikoj matičnoj ploči i zatvoren u maloj kutiji, NUC je veliki u svojim performansama, a mali u veličini. Ovako mali računar predstavlja pravu priliku za upotrebu u malim prostorima poput – kioska, HT sistema i slične namene.

nuc-intel

DC3217BY Zapanjujuća fleksibilnost i proširljivost u ultra-malim kompaktnim kućištima

Ono što je još interesantnije kod tako malog uređaja je što može da ponudi toliko mnogo snage u fleksibilnom, prilagodljivom paketu. Bežičan prenos podataka na druge uređaje u kancelariji ili u kući. Isprobajte kako se  filmovi, fotografije i igre prenose bez trzanja i zastajkivanja. Prebacujte se između aplikacija, koristite multitasking mogućnosti putem Intel® Hyper-Threading tehnologije. Povećajte brzinu preenosa podataka uz Thunderbolt™ tehnologiju.

Next Unit of Computing Board  D33217CK

Intelova “Next Unit of Computing” ploča sa oznakom D33217CK je mala ploča dimenzija 4¨x4¨x1.5¨ koja za rad koristi Intel® Core™ i3- 3217U procesor treće generacije.
Sa obzirom na dimenzije, ploča ima dvostruki HDMI priključak kako bi omogućila prikaz na dva monitora uz pet USB priključka i Intel Thunderbolt™ adapter kako bi dodatno proširili mogućnosti koje ovako mali uređaj može pružiti. Dvostruki mini-PCIe ulaz omogućuje fleksibilnu podršku za bežično spajanje i SSD konfiguraciju uređaja.  Dva SO-DIMM ležišta omogućuju ugradnju do 16GB memorije.

Leave a Reply