PC računari

Nova serija raznobojnih prenosnih hard diskova

Verbatim je predstavio novu generaciju još manjih i lakših prenosnih hard diskova idealnih za nošenje u džepu ili torbici. Verbatimov novi Store`n`Go prenosni hard disk takođe poseduje “GREEN BUTTON” program koji omogućava štednju energije i produžava životni vek diska tako što automatski ili ručno prelazi u režim za uštedu energije.

Novi Verbatimovi Store `n` Go Prenosni Hard Diskovi dolaze sa USB 2.0 interfejsom i kapacitetima od 250GB, 320GB, 500GB, 640GB i 750GB po ceni od 7,000.00 din, 7,900.00 din, 10,500.00 din, 11,500.00 din i 13,500.00 din. Za one koji traže poboljšani prenos podataka ovaj hard disk će uskoro biti dostupan i u eSATA/USB 2.0 i USB 3.0 interfejsima.

· Nova HDD serija manja i lakša

· Dimenzije: 81mm širina, 117 dužina i 16mm dubina

· Kapacitet od 250 GB do 1 TB

· GREEN BUTTON program za smanjen potrošnje energije i produženje životnog veka

· Uključuje programe Nero BackItUp i Burn Essentials

Mobilno skladištenje na kompaktnom uređaju

Dimenzije 81mm šiirine, 117mm dužine i 16mm dubine, proizvoda i pakovanja novih Store `n` Go Prenosnih Hard Driskova su skoro 30% manje od prethodne generacije i sa samo 135g težine 20% lakše, i tako ih svrstavaju među najjednostavnije za upotrebu i najlakše 2.5” eksterne HDD uređajie na tržištu danas. Dodatno, zahvaljući FAT32 sisitemu, disk je istovremeno kompatibilan sa Windows i Mac operativnim sistemima. Verbatim Store `n` Go je dostupan u više modela sa kapacitetima u rasponu od 250GB do 1TB, što znači da svako može pronaći svoj disk – kakve god da su mu potrebe.

Softver za Back-Up, narezivanje i uštedu energije

Zajedno sa Verbatim Store `n` Go Hard Diskom dolaze i dva programska paketa, uključujući Nero BackItUp i Burn Essentials, koji komibnuje tri važne funkcije u jednom programu: uz redovan back-up fajlova i foldera korisnik može narezivati fotografije, video snimke ili podatke na CD, DVD ili Blu-ray Disk i povratiti oštećene fajlove uz pomoć Nero RescueAgent-a. Program “GREEN BUTTON” smanjuje potrošnju energije i produžava životni vek diska tako što se automatski na Verbatim Store `n` Go disku aktivira sleep mod nakon programiranog vremena ili kada korisnik ručno pritisne “GREEN BUTTON” na ekranu računara.

Leave a Reply