PC računari

Nova Verbatim SDHC flash kartica, brzinske klase 6, kapaciteta 32GB

Verbatimova nova klasa 6 SDHC flash kartica kapaciteta 32GB, omogućava snimanje u realnom vremenu direktno na karticu sa garantovanim minimalnom brzinom zapisa i čitanja od 6MB/sec, što je čini idealnom flash karticom za profesionalne digitalne fotografije.

“Sa svojom poslednjom SDHC karticom visoke performance, kapaciteta 32GB, Verbatim je proširio svoj Flash rang proizvoda idući u korak sa rastućom potražnjom na tržištu kartica za skladištenja podataka velikog kapaciteta i kratkog vremena zapisa”, rekao je Hans Christoph Kaiser, Menadžer razvoja Flash i USB Memorije, kompanije Verbatim za EUMEA.

Nova flash kartica pripada brzinskoj klasi 6, trenutno najvišoj mogućoj klasi. Sadrži dovoljno prostora za skladištenje preko 10.000 fotografija rezolucije 10-megapiksela JPEG formata ili 4 sata video zapisa maksimalne rezolucije snimljenih HD kamkorderom.

“To znači da je ova kartica pogodna ne samo za profesionalnu digitalnu fotografiju i serijski zapis, već i za video zapise koje beleže trenutno najnoviji kamkorderi HD kvaliteta” naglasio je gospodin Kaiser.

2 thoughts on “Nova Verbatim SDHC flash kartica, brzinske klase 6, kapaciteta 32GB

  1. Bojan

    I dalje je to daleko od dovoljnih brzina za danasnje dslr fotoaparate posto istom treba da sacuva izmedju 3-10 fotografija u sekundi gde je svaka velicine 3 pa i do 5 mb (jpg) sto bi se prevelo da brzine kartica treba da budu i od 50mb/s za neki normalno komforan rad.

  2. Bojan

    Sad svratih ponovo pa citam… verujem da je greska u informaciji.
    Tesko da je kartica 6mb/s, bilo to pisanje ili citanje, odnosno verovatno je mnogo vecih brzina.

Leave a Reply