PC računari

Nove Foxconn matične ploče bazirane na Intel H55 chipsetu

Foxconn je danas predstavio svoje prve matične ploče bazirane na Intel® H55 čipsetu: H55MX-S, H55MXV i H55A. Modeli H55MX-S i H55MXV su mATX, dok je model H55A ATX formata, a sve ploče su namenjene pre svega korisnicima koji traže novu HTPC platformu.

Core™ i5 i Core™ i3 procesora sa integrisanim grafičkim procesorom

Ploče dolaze sa podrškom za Intel® Core™ i7, Core™ i5 i Core™ i3 procesore sa LGA1156 podnožjem, a mogu se pohvaliti sa podrškom za do 8GB (H55MX-S i H55MXV), odnosno 16GB (H55A) DDR3 memorije koja radi u dual-channel režimu. Model H55A kroz overclocking može podržati čak i DDR3 memorijske module na frekvencije od 2000MHz.

Sve ploče odlikuje i 6-fazni PWM dizajn, kao i korišćenje najkvalitetnijih elektrolita, a korištenjem odgovarajućih Core™ i5 i Core™ i3 procesora sa integrisanom grafičkom jezgrom, obezbeđuje se i podrška za prikaz video i 3D sadržaja u HD kvalitetu.

Podrška za FoxOne™ Premium tehnologiju

Pomoću integrisane FoxOne™ Premium tehnologije korisnici mogu preuzeti potpunu kontrolu nad PC-om. Korišćenjem Windows-bazirane aplikacije moguće je izvršiti modifikacije frekvencije sabirnice i memorije, odnosno procesora, a tu je i mogućnost preciznog podešavanja radnog napona za CPU, čipset i memoriju. FoxOne™ Premium takođe omogućava monitoring temperatura, te podešavanje brzine obrtaja montiranih ventilatora.

Leave a Reply