Categories
PC računari

Novi AMD Athlon II modeli spremni za prodaju

Tragate za novim iskustvom za mainstream upotrebu računara? Da “odlepite” na igrice bez razmišljanja o troškovima vrhunskih sistema? Očekujete visoku produktivnost i dobro vreme odziva, a da ne morate da obijete banku da bi nabavili novi sistem? Odgovor na sva pitanja su novi  AMD Athlon™ II procesori na brzini od 3 GHz i više sa 2, 3 ili 4 jezgra. Napravite više u manje vremena sa zapanjujućim višejezgrenim performansa po zaista povoljnoj ceni.

Učinite više stvari koje želite u kraćem vremenu i poboljšate vaš digitalan život sa višejezgrenim performansama i energetskom efikasnošću AMD Athlon ™ II procesora. U kombinaciji sa superiornom ATI Radeon ™ HD grafičkom tehnologijom, sistem baziran na AMD Athlon ™ II procesoru pružaju snažan vizualan doživljaj, superioran multi-tasking i iznimne digitalne performanse sa novom generacijom energetske efikasnosti.

Ono što će korisnicima biti najzanimljivije je cena ovakvog procesora koja je vrlo primamljiva, a činjenica da Intel prosto nema nikakvog odgovora na ovakav procesor olakšavajuća je okolnost prilikom izbora. Zaista, AMD ovakvim procesorima za široke mase gradi sve veću prednost nad Intelom u ovom segmentu. Još jedna prednost ovog procesora je njegov overclocking potencijal.