PC računari

Novi AMD SeaMicro mikro server je Citrix Ready

 AMD  je danas objavio da je Citrix Systems, Inc. verifikovao SeaMicro SM10000-XE server kao Citrix Ready®, dakle sposoban za pokretanje XenServer® 6, kompletne kontrolisane virtuelizacijone tehnologijea koja kompanijama omogućava da cenovno-efikasno konsoliduje servere i osigurju poslovni kontinuitet. AMD-ov tim je obavio rigororozan verifikacioni proces kako bi se osigurala kompatibilnost sa vodećom-industrijskom XenServer® platformom, koja je u industriji široko prihvaćena kao najbrža i najsigurnija virtuelizacijona platforma.

“Kao član Citrix Ready programa, u prilici smo da kupcima ponudimo inteligentna rešenja koja kombinuju naš SM10000-XE server sa Citrix XenServer 6,” kaže Endrju Feldmen (Andrew Feldman), generalni menadžer AMD Data Centar Serverska Rešenja, grupe. “Ova sveobuhvatna ponuda je samo jedan primer naše bliske saradnje sa našim tehnološkim partnerima na pružanju iskustva najvišeg kvaliteta našim kupcima.”

SeaMicro SM10000-XE server je sistem najviše-gustine, izuzetne energetske-efikasanosti, koji sa duplo nižom potrošnjom, zauzima jednu trećinu prostora i isporučuje i do 12 puta veći protok nego današnji najbolji-u-klasi server [i]. Sistem isporučuje 10 gigabita mrežnog protoka svakom procesorskom podnožju za industrijski-vodećih 2.5 gigabita po jezgru. Šta više, SeaMicro SM10000-XE eliminiše potrebu za skupim svičevima i sistemima za balansiranje opterećenja i u potpunosti je plug-and-play, spakovano u samo jednom 10-RU sistemu. SeaMicro SM10000-XE pruža ubrzano instaliranje uz izuzetne performance za sigurnosne i oblak sisteme.

SM10000-XE je izgrađen na bazi SeaMicro-vog Freedom™ Materijal ASIC-a — prvog u industriji materijal čipa druge-generacije. Freedom Materijal ASIC sadrži tri ključne patentirane tehnologije:

  • ·         SeaMicro-ovu Input/Output (I/O) Virtuelizacijonu Tehnologiju, koja sa SeaMicro-ve matične ploče uklanja sve komponente sem tri najbitnije — CPU, DRAM, i samog ASIC-a — čime se smanjuju dimenzije matične ploče, a time se pomaže u smanjenju potrošnje, cene i zauzimanju prostora.
  • ·         SeaMicro-ova TIO™ (“Turn It Off”) tehnologija, koja  SeaMicro-u omogućava dalju optimizaciju potrošnje matične ploče, konsolidovanjem funkcijonalnosti i isključivanjem iz rada nepotrebnih CPU i čipset funkcija. Zajedno, SeaMicro’s I/O Virtuelizaciojona Tehnologija i TIO tehnologija kreiraju male i energecki efikasne matične ploče.
  • ·         Freedom Superračunarski Materijal, koji spaja ove male, energecki efikasne matičene ploče sa vodećim industrijskim 1.28 terabita-u-sekundi protokom.  Freedom Superračunarski Materijal je izgrađen od većeg broja Freedom ASIC-a koji rade udruženo i kreiraju multidimenzijonalno telo — koje isporučuje materijal niskog kašnjenja i masivne propusnosti sa izuzetno niskom potrošnjom.

Leave a Reply