PC računari

Novi Apacerov Handy Steno AH162 USB drajv

Savremeno domišljat dizajn AH162 fleš drajva kombinuje stil i laku upotrebu. Apacer Technology, globalni lider za memorijske module i digitalno skladištenje podataka je predstavio novi moderni USB memorijski fleš drajv – Handz Steno AH162.

Upečatljiv i vitak AH162 ima romboidni geometrijski reljef na čisto belom telu i štrafte na narandžastom zaštitnom prekrivaču. Moderan i elegantan metalni lančić ne samo da povezuje HA162 i narandžasti poklopac da bi se lakše nosio, nego je dodatak sa stilom. Elegantan i praktičan dizajn čini AH162 idealnim za džepove vašeg džinsa, za vaš novčanik, torbu ili da bude okačen uz vaše ključeve. Sa svojim brzim USB 2.0 performansama u kapacitetima od 2GB do 8GB, AH162 često prevazilazi svoju veličinu i postaje idealan za prenos dokumenata, slika, prezentacija, videa i muzičkih fajlova gde god da krenete

AH162 obezbeđuje vam veliku brzinu prenosa podataka sa otmenim izgledom i elegantnim vitkim dizajnom. Njegove mini dimenzije omogućavaju korisniku da prenese dokumenta bilo gde, a intenzivne boje uklapaju se u vaš savremen stil. Ima svetlo plavi LED indikator koji prikazuje status transfera podataka. Izuzetno lagan i inteligentno dizajniran, AH162 je USB uređaj za skladištenje podataka koji je takođe i modni detalj, dok istovremeno ima i jedinstven način da zaštiti svoj USB konektor.
Apacerov AH162 fleš drajv je idealan za one koji prate trendove i koji žele da su moderni, a istovremeno i da rade efikasno. Udobnost AH162 omogućava vam da nosite vaše važne lične informacije kao što su slike, muzika i druge vrste podataka u spravici lepog i vitkog dizajna. Metalni lančić je zgodan da ga prikačite na privezak za ključeve ili torbu, tako da su vam digitalni podaci uvek pri ruci kada vam zatrebaju. Visokim kvalitetom, elegantnom spoljašnjošću i lakoćom upotrebe i prenosa vaših podataka, AH162 nudi praktičan način da čuvate dokumenta, muziku, fotografije i filmove tako da vam budu dostupni na svakom mestu.

Leave a Reply