PC računari

Novi BenQ-ov mini projektor modela Joybee GP1

Novi BenQ-ov mini projektor modela Joybee GP1 nudi upotrebu bez računara, LED diplej bez lampe sa USB čitačem

Bilo kada i bilo gde imate zabavu bioskopa: 120% NTSC, 100AL, zvučnik, iPod priključak
Moderan korisnik koji ima zdravo razumevanje prema tehnologiji i digitalnim medijima na zahtev opet ima još jednu strašnu ponudu od strane BenQ-a kojoj se može radovati: BenQ je zvanično lansirao dugo očekivani mini projektor modela Joybee GB1 bez potrebe za računarom i lampom.

Pozicioniran kao prvi džepni projektor na svetu sa LED tehnologijom bez lampe i integrisanim USB čitačem, sićušni model Joybee GP1 od 640 grama je upakovan sa naprednim karakteristikama za rad sa svakim multimedijalnim sadržajem bez napora koji potrošač može zamisliti: projekcija filmova, fotografija i igara na konzoli i video sadržaja bez računara uvećava uživanje i uticaj različitih uređaja za masovno skladištenje kao što su eksterni HDD, digitalne kamere, personalni multimedijalni plejeri, lični digitalni pomoćnici (PDA), iPod-ovi, iPhone, pametni telefoni, igračke konzole i prenosivi računari. Laka i bezgranična zabava na velikom ekranu od kućne do kancelarijske upotrebe ili bilo gde je unapređena veličanstvenim kvalitetom slike, zvuka i udobnosti: 120% NTSC, 100 ANSI lumena je postignuto pomoću digitalnog LED osvetljenja, korekcijom boje na zidu, ugrađenim zvučnicima od 2W, 20.000+ časova trajanja lampe, priključnicom za iPod/iPhone (opcija), trenutno uključivanje/isključivanje i kompatibilnošću postavljanja na tronožni stalak.

Hvaleći se sa projekcijom bilo kada i bilo gde sa svojom veličanstvenom prenosivošću i brilijantnošću, model GP1 je idealan za sve korisnike. Za porodice, model Joybee GP1 je neverovatan saputnik za odmore, prenoćišta ili manjih žurki, porodična slavlja ili za samu kućnu upotrebu – učitajte filmove ili porodične fotografije/video snimke u USB minijaturnu disk jedinicu i uživajte u gledanju velikog ekrana u hotelskoj sobi ili u bilo kojoj sobi kod svoje kuće. Ovaj model prikazuje veće slike od bilo kog TV-a sa istom cenom i svestraniji i prenosiviji je i lakši za upotrebu.

Deca se mogu oduševiti kod kratkih prenoćišta priključivanjem igračkih konzola ili DVD plejera. Putujući poslovni profesionalci mogu memorisati korporativne video sadržaje, prezentacije u jpeg formatu i više na USB minijaturnoj disk jedinici za prezentacije podstaknute u trenutku u salonu, u bifeu i čak i u najmanjoj pregradi za jednog spavača.

Za fotografe, dizajnere enterijera, trgovce nekretnina i ostale koji zahtevaju precizne boje i brilijantnost, 120% NTSC i 100 ANSI lumena kod modela Joybee GP1 bez premca projektuje fotografije, reprodukuje dizajn i video sadržaj (kao što je virtuelna tura kroz kuću) u boji visokog kvaliteta čak i u potpuno osvetljenom okruženju. U poređenju sa prosečnim 55%-80% NTSC kod većine projektora, model Joybee GP1 primetno nadmašuje sa jasnijim i dubljim zasićenim nijansama preko šireg gamuta boje. 15-80” slika u prirodnom formatu od 4:3 (16:9 po izboru) se može podesiti sa digitalnim zumiranjem i sa podrazumevanim PC i A/V režimima. Režimi automatska reprodukcija, automatska linearna perspektiva, automatska pretraga i korekcija boje na zidu brzo podižu i reprodukuju sadržaj, dok integrisani zvučnici isporučuju trenutni digitalni zvuk.

Njegov oblik sa visokim sjajem, elegancijom i veličinom dlana takođe čini model Joybee GP1 prirodnim parom sa ostalim džepnim uređajima kao što su iPod-ovi, pametni telefoni, lični digitalni pomoćnici (PDA) i digitalne kamere za povećanu dimenziju uživanja sa ovim svakodnevnim uređajima, koji bi inače vršile prikazivanje na svojim malenim ekranima. Opširnu konektivnost čini D-Sub, kompozitni i USB ulazi i audio izlaz za lični računar. Priključna stanica za iPod/iPhone, koja se može odvojiti, stoji na raspolaganju kao pametna opcija.

Sertifikovan sa RoHS, WEEE i EuP, model Joybee GP1 crpi 30% manje energije nego konkurentni modeli i ima režim stanje pripravnosti koji troši <1W energije sa vekom trajanja lampe od 20,000+ časova na zadovoljstvo životne sredine.

Leave a Reply