PC računari

Novi Canon PIXMA sve-u-jednom štampači sa novim softverskim karakteristikama

Kompanija Canon predstavila je četiri kompaktna sve-u-jednom PIXMA štampača koje karakterišu nove, sveobuhvatne softverske funkcije stvorene da poboljšaju iskustvo u štampanju.  Novi PIXMA MP230, MG2250, MG3250 i MG4250 štampači su najbolje rešenje za kućnu štampu dokumentacije sa interneta ili fotografija visokog kvaliteta koje kao da su napravljene u foto-laboratoriji.

Ovi štampači su prvi PIXMA modeli koji kao standard imaju My Image Garden platformu uz pomoć koje možete sve završiti na jednom mestu, a koja objedinjuje sve trenutno dostupne softvere za Canon PIXMA štampače u jedan interfejs, jednostavan za upotrebu. Intuitivni softver uključuje i nove, napredne karakteristike – Automatic Suggestion, Automatic Layout i Face Recognition, koje su jednostavne za upotrebu.

Sva četiri štampača karakterišu opcije Automatsko Isključivanje i Automatsko Uključivanje, koje omogućavaju brzo i pogodno štampanje i kada je štampač isključen. Dokumenta ili fotografije mogu, takođe, da se pošalju sa bežičnih uređaja i odštampani sa lakoćom bez potrebe da se uređaji ručno uključe pre ili ručno isključe posle štampanja. Opcija Quiet Mode je takođe dostupna na ovim PIXMA modelima i omogućava manje buke pri štampanju.

PIXMA MP230

 

Novi PIXMA MP230 je pristupačan štampač sa funkcijama štampanja, skeniranja i kopiranja, savršen za sve koji prvi put kupuju štampač. Moderan, mat crnog dizajna i sa kompaktnim otiskim, PIXMA MP230,zahteva samo malo prostora na stolu i dolazi sa ISO ESAT 7.0 ipm brzinom štampanja za mono i 4.8ipm brzinom štampanja u boji.

Model  MP230 proizvodi dokumenta visokog kvaliteta sa 4.800dpi rezolucijom štampanja koristeći Canon FINE kertridže i ekonomične XL kertridže. Osim toga ima opciju ChromaLife100+ i kada se koristi sa originalnim Canon papirom i mastilima štampa dugotrajne, predivne fotografije,.

PIXMA MG2250

Novi model MG2250 je štampač konkurentan sa cenama koji ima funkcije štampanja, skeniranja i kopiranja, a karakteriše ga i LCD ekran sa sedam segmenata. Savršen za one koji su u potrazi za kompaktnim i pristupačnim štampačem za ličnu upotrebu, model MG2250 ima Canon FastFront dizajn koji štedi prostor na stolu, a zamenu papira i kertridža sa mastilom čini bržom i jednostavnijom.

PIXMA MG2250 štampa ISO ESAT 8.4ipm brzinom za mono i 4.8ipm brzinom za slike u boji. Fotografije bez margina, veličine 10x15cm, može da odštampa za približno 44 sekunde. Prilikom kopiranja ili štampanja, korisnici mogu da izaberu da štampaju dve ili četiri strane na jednom listu papira, smanjujući tako ukupan broj odštampanih strana potrebnih za veća dokumenta, kao i ukupnu potrošnju papira i mastila.

Model  MG2250 koristi Canon FINE kertridže i ekonomične XL kertridže. Štampa sa do 4800dpi  rezolucijom i donosi ChromaLife100+ sistem,  praveći kvalitetne, dugotrajne fotografije.

PIXMA MG3250

PIXMA MG3250 uključuje sve karakteristike modela MG2250, ali nudi i veću brzinu štampanja od 9.2ipm za mono i 5.0ipm za slike u boji. MG2250, ima ugrađenu Wi-Fi opciju i besplatnu smartphone i tabletaplikaciju za štampanje fotografija i skeniranje, nudeći veću fleksibilnost u štampanju kod kuće. Za korisnike koji vode računa o zaštiti životne sredine, model MG2250 ima opciju Auto Duplex (dvostranog) štampanja koja može da umanji utrošak papira do 50 odsto.

PIXMA MG4250

PIXMA MG4250 je kompaktan, sve-u-jednom štampač koji karakteriše TFT ekran od 6,2cm u boji za jednostavno štampanje bez računara, kao i mnogobrojne opcije povezivanja na mrežu. Model MG4250 ima ugrađene  Wi-Fi i PIXMA Cloud Link opcije, koje podrzumevaju direktan pristup Picasa online albumima, kao i opcijama Web Template Print i Google Cloud Print. Ta fleksibilnost povezivanja na mrežu preko niza  žičnih ili bežičnih tehnologija pruža korisnicima slobodu štampanja sa bilo kog mesta u kući i sa hostovanog bežičnog uređaja.

Sa velikom brzinom štampanja od 9.9ipm za mono i 5.7ipm za štampu u boji, model MG4250 brzo štampa i dokumenta visokog kvaliteta, kao i fotografije kvaliteta foto-laboratorije. Auto Duplex Print pruža opciju dvostranog štampanja, pomažući tako da se umanje troškovi za papir za do 50 odsto.

Svi novi PIXMA štampači su kompatibilni i sa Canon Facebook aplikacijom Print Your Days, koja olakšava slanje i štampanje fotografija direktno sa Facebook-a, bez potrebe za dodatnim softverom.

CREATIVE PARK PREMIUM1, besplatan Canon resurs za preuzimanje rešenja za štampanje čestitki, rukotvorina i kancelarijskog materijala takođe je dostupan kroz platformu My Image Garden.

Novi Canon PIXMA uređaji biće dostupni širom Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike od septembra 2012. godine.

PIXMA MP230 – ključne karakteristike:

       Sve-u-jednom: štampa, kopira i skenira

       Jednostavno podešavanje i operacije

       Brzo štampanje dokumenata i fotografija

       Štampa više sa opcionim mastilima visokog kvaliteta

       Jednostavno i efikasno web štampanje

       My Image Garden softver

       Print Your Days Facebook aplikacija

 

PIXMA MG2250 – ključne karakteristike:

       Kompaktan  model sve-u-jednom: štampa, kopira i skenira

       Brzo štampanje dokumenata i fotografija

       Jednostavno i efikasno web štampanje

       Štampa više sa opcionim XL mastilom

       My Image Garden softver

       Print Your Days Facebook aplikacija

       Automatsko podešavanja uključivanja i isključivanja

 

PIXMA MG3250 – ključne karakteristike:

       Wi-Fi model sve-u-jednom: štampa, kopira i skenira

       Podrška za štampanje sa mobilnog telefona & Apple AirPrint podrška

       Jednostavno i efikasno web štampanje

       Štampa više sa opcionim XL mastilom

       Štedi papir uz opciju Auto Duplex štampanja

       Brzo štampanje dokumenata i fotografija

       My Image Garden softver

       Automatsko podešavanje uključivanja i isključivanja

 

PIXMA MG4250 – ključne karakteristike:

       Napredni  Wi-Fi model sve-u-jednom

       Funkcije štampanja, kopiranja i skeniranja

       Opcija PIXMA Cloud Link sa Google Cloud štampom

       Podrška za štampanje sa mobilnog telefona & Apple AirPrint podrška

       Štampa više sa opcionim XL mastilom

       Štedi papir uz opciju Auto Duplex štampanja

       Brzo štampanje dokumenata i fotografija

       My Image Garden softver

Dostupno samo kada se koristi sa originalnim Canon mastilima na Canon PIXMA štampaču.

One thought on “Novi Canon PIXMA sve-u-jednom štampači sa novim softverskim karakteristikama

  1. Aca

    Svaka čast na detaljnom opisu štampača. Da li je neko računao koliko košta izrada fotografije na ovim štampačima?

Leave a Reply