PC računari

Novi EMC Symmetrix V-Max sistem dostupan preko kompanije Fujitsu

Fujitsu prodaje prvi sistem za skladištenje podataka namenjen povećanju efikasnosti u virtuelnim centrima podataka

Fujitsu Technology Solutions objavljuje dostupnost novog rešenja za skladištenje podataka namenski projektovanog i stvorenog da podrži virtuelne centre podataka, sistem “EMC Symmetrix V-Max”.

Symmetrix V-Max, dizajniran da pruži masivnu skalabilnost skladištenja virtuelizovanim rešenjima, ključni je gradivni element Fujitsu-ove strategije dinamičkih infrastruktura, koja se zasniva na rešenjima koja su namenski projektovana za virtuelizovana i automatizovana okruženja.

Fujitsu Technology Solutions je najveći partner kompanije EMC po pitanju prodaje rešenja Symmetrix rešenja na svetu, i ova saradnja u EMEA regionu traje već dvanaest godina. Rezultat takve strateške alijanse je da kompanija Fujitsu Technology Solutions prodaje EMC storidž sisteme i softver – i uvrštava EMC rešenja u svoju ponudu.

Nova EMC „Virtual Matrix“ arhitektura pruža masovnu skalabilnost – što omogućava stotine hiljada terabajta skladišnog prostora i stotine hiljada pratećih virtuelnih servera za podršku – u jednoj, objedinjenoj “storidž” infrastrukturi. Štaviše, novi “Symmetrix V-Max” sistem, prvi napravljen na novoj arhitekturi, omogućava korisnicima da efikasno odgovore najširem dijapazonu zahteva za visokim performansi i kapacitetom skladištenja u jednom sistemu.

Leave a Reply