PC računari

Novi Epson POS štampač, kompaktan i jednostavan za upotrebu

Kompanija Epson, vodeći evropski proizvođač POS štampača[1] predstavlja model Epson TM-T70II, koji je brz i koji oživljava kvalitet crno-bele štampe na računima. Dizajniran je da uslužnim i prodajnim delatnostima omogući brzu štampu i efikasnije usluživanje klijenata. Ovaj štampač se bez problema može smestiti ispod većine kasa, zahvaljujući malim dimenzijama i može mu se lako pristupiti sa prednje strane.

Sa radnim ciklusom (MCBF) od 17 million linija i automatskim sekačem čiji radni vek iznosi 1,7 miliona preseka, model TM-T70II je idealan za okruženja koja zahtevaju veće obime fiskalne štampe, gde je pouzdanost od ključnog značaja. Više korisnika se uslužuje daleko brže zahvaljujući brzini štampe od 250mm u sekundi.

Epson-TM-T70II-Series-Picture-2

Opciona žičana zaštita štiti kablove od slučajnog curenja drugih tečnosti – idealno za situaciju kada se štampač nalazi na pultu ili ispod pulta.

Laura Henigfeld, menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe, izjavila je: “Pored toga što je brz i pouzdan, model TM-T70II takođe nudi funkciju automatskog redukovanja papira. Zahvaljujući ovoj funkciji, korisnici mogu redukovati količinu otpadnog papira i na taj način uštedeti novac. On takođe omogućava korisnicima da obezbede bolju uslugu i da se koncentrišu na klijente umesto da prečesto menjaju papir.”

Laura dodaje: “Godinama smo snabdevali restorane, prodavnice i druga uslužna okruženja najboljom tehnologijom kada su u pitanju POS štampači. Ovaj novi model je sledeći korak kojim potvrđujemo da je titula vodećeg evropskog proizvođača POS[2] štamača zaslužena.”

Leave a Reply