PC računari

Novi Epson projektori

Kompanija Epson, vodeći svetski proizvođać projektora još od 2001.1, prikazaće najnovije modele za kućni bioskop, obrazovanje, poslovne korisnike i ugradne projektore na sajmu ISE 2011.Pregršt novih proizvoda biće prikazano na događaju na kome će učesnici po prvi put imati priliku da testiraju Epsonove proizvode predstavljene u januaru 2011.

Fokus kompanije Epson biće najnoviji interaktivni projektoru sa unapređenim mogućnostima projektovanja slika kako na vertikalne, tako i na horizontalne površine – uključujući desktop računare – bez potrebe za specijalnim platnima i tablama.

Ključne stavke o proizvodima kompanije Epson na sajmu ISE 2011

Za obrazovanje:

Modeli EB-455Wi i EB-465i su projektori sa ultra-kratkim dometom koji mogu da se koriste za bilo koju površinu i uz njih se dobijaju digitalna olovka i zidni nosač, tako da škole mogu da lako i povoljno primene interaktivni metod nastave bez potrebe za posebnim platnom ili tablom.

Za ugradne projektore:

Model EB-Z8000WU je prvi svetski 3LCD WUXA projektor koji emituje 6,000 lumena svetla u boji za sliku visokog kvaliteta i impresivne performanse na bilo kom mestu.
Modeli EB-G5350WU / EB-G5650W daju izvanredan kvalitet slike i lako se ugrađuju. Idealni su za kompanije, visoko-obrazovne ustanove i vladin sektor, namenjeni su instalaciji salama u amfiteatrima, a takođe su prilagođeni za simulacije, muzeje, galerije i bioskope, kao i za medicinska okruženja.

Za poslovanje:

Modeli EB-915W / EB-925 su projektori koji daju izvanredno čistu sliku namenjeni za ugradnju na plafonu kao i za radni sto, sa najširim spektrom pametnih opcija koje unapređuju poslovne prezentacije.
EB-1700 serija nudi nenadmašivu kombinaciju prvoklasnog kvaliteta i oštrine slike sa ultra-tankim dizajnom, što ih čini savršenim alatom za profesionalce u pokretu.
Za kućni bioskop:

Model EH-R4000 je projektor ultra-visokog kvaliteta koji emituje slike u visokoj rezoluciji namenjen pronicljivim entuzijastima za kućni bioskop i koji koristi 3LCD Reflective panel tehnologiju koju je razvila kompanija Epson, koja nudi unapređeno, sveprožimajuće bioskopsko iskustvo sa dinamičnim odnosom kontrasta od 1,000,000:1.

Epson će prikazati svoje proizvode na sajmu ISE 2011 na štandu N24, Hall 4, RAI, Amsterdam, između 1. i 3. februara 2011.

Leave a Reply