PC računari

Novi Epsonovi projektori prikazuju sliku na plafonu

3LCD tehnologija osigurava jasne, oštre slike i u vrlo svetlim okruženjima

Vodeći proizvođač projektora, kompanija Epson, daje novu perspektivu kućnom bioskopu – svakome ko kupi projektor EH-DM2 Epson poklanja ekskluzivnu opremu za projektovanje slike na plafonu. Kupci će ovaj dodatak dobiti besplatno uz kupovinu projektora EH-DM2, a ponuda traje od marta 2009. godine nadalje.

Model EH-DM2 izrađen je u modernom crnom dizajnu i predstavlja kombinaciju prenosnog projektora i DVD playera (uz DivX kompatibilnost) sa dva ugrađena stereo zvučnika snage 8W koji osiguravaju surround sound iskustvo. Colour Light Output (CLO) kapacitet projektora EH-DM2 iznosi 1200 lumena. Uređaj uključuje Epsonovu inovativnu 3LCD tehnologiju koja osigurava jasne, oštre slike i u vrlo svetlim okruženjima. Osigurava višestruku kompatibilnost sa različitim medijima: ima mogućnost konekcije sa PC-jem, digitalnom kamerom, igračkim konzolama, te USB interfejsima.

Uz projektor EH-DM2 dobija se dodatna oprema za projektovanje slike na tavanici koja je lagana i takođe stane u kutiju za prenos te se jednostavno i sigurno kači na projektor. Dodatna oprema nalazi se u kutiji, a logo na ambalaži ukazuje na ovu ekskluzivnu ponudu.

Leave a Reply