PC računari

Novi Hendi Steno AH328

Poznati proizvođač uređaja za digitalno skladištenje podataka, Apacer, predstavio je svoj novi USB drajv, Handy Steno AH328. Ovaj klasični model spaja estetiku sa tehnologijom. Osobine modela AH328 sa klasičnim metalik srebrnim kućištem su da izgleda profesionalno i elegantno. Dolazi sa zgodnim dugmetom koje se povlači na poleđini, tako da integriše funkcionalnost klasičnog USB stika na izvlačenje sa izuzetnim high-tech izgledom.

USB ne služi samo tome da ispuni svoju praktičnu funkciju, on istovremeno izražava osećaj za estetiku svog vlasnika, njegov ukus i stil. Apacerov AH328 je predvodnik na tržištu sa svojim elegantnim i profesionalnim dizajnom. Ima metalik, srebrno obojeno i veoma tanko kućište sa ugraviranim Apacer logom, sofisticiranog izgleda sa razumljivom elegancijom. Kućište je takođe dekorisano sa četiri glave zavrtnja u uglovima, dodajući tako rafiniraniji izgled modelu AH328.

Da bi se takmičio na tržištu, USB drajv mora da se razlikuje estetikom i funkcionalnošću,” kaže Grace Lo, pridruženi podpredsednik Apacer Commodity Business Unit. “Kao dodatak delikatnoj i dobro dizajniranoj spoljašnjosti, neke od osobina u pozadini AH328 čine ga zaista praktičnim drajvom.”

Klizno dugme je dizajnirano u pozadini kako bi se postigao jednostavan i čist izgled a da se izbegne neprijatnost slučajnog gubitka poklopca drajva. Osim toga, otvor predviđen za vezivanje trake je mudro smešten na kraj zadnjeg poklopca pa dozvoljava korisniku da je lako postavi, dajući time dodatnu portabilnost i udobnost modela AH328.

AH328 ima širok raspon kapaciteta od 4GB do 32GB, kako bi zadovoljio različite potrebe korisnika. Sa ACE kompresijom, softverom koji je ekskluzivno uključen u paket, korisnik može da poveća korisni kapacitet malog fleš drajva do 500%.

Leave a Reply