PC računari

Novi HP Deskjet Ink Advantage štampači za ekonomičnu, brzu i kvalitetnu štampu

Kompanija Hewlett-Packard (HP) je objavila potpuno novi koncept štampanja – HP Deskjet Ink Advantage program.

Širok portfolio Ink Advantage štampača omogućava korisnicima da štampaju do dva puta više stranica za istu cenu.

Osnovna prednost ove linije je ekonomična štampa u prepoznatljivom HP kvalitetu, kao i niz inovativnih tehnoloških rešenja među kojima se ističe funkcija direktne bežične štampe (wireless direct printing) koja ne zahteva prisustvo mreže

Novi Ink Advantage koncept štampanja omogućava kućnim korisnicima i mikro-preduzećima da štampaju do 2X veći broj stranica za istu cenu uz prepoznatljiv i postojan HP kvalitet!

  • HP Deskjet Ink Advantage 2515 All-in-One štampač  ima ugrađen displej za jednostavno štampanje, skeniranje i kopiranje, i istovremeno je pogodan za štampu u visokoj rezoluciji i sve to uz niske troškove štampe.
  • HP Deskjet Ink Advantage 3515, 3525, 5525 i 6525 e-All-in-One štampači pored gore navedenih opcija, nude i opciju HP wireless direct printing koja omogućava korisnicima da jednostavno štampaju sa mobilnog telefona koji ima wireless pristup i to bez prisustva mreže ili rutera. (1)
  • HP Deskjet Ink Advantage 4615 All-in-One i  4625 e-All-in-One štampači omogućavaju korisnicima da štampaju, skeniraju, kopiraju i šalju fax, a da pri tom smanje do 40% utrošak energije uz pomoć  funkcije Scheduled On/Off. (3)

Nova HP Deskjet ink Advantage linija štampača je poboljšana sa više funkcija i sa većom brzinom štampe od prethodnih modela. Cene ovih uređaja biće različite, kako bi HP odgovorio  na različite potrebe svojih kupaca. Ovu seriju čine 7 Ink Advantage štampača.

Inovativna tehnološka rešenja prvi put viđena na tržištu

Novi HP Deskjet Ink Advantage 3515, 3525, 5525  i 6525 e-All-in-One štampači dolaze sa inoviranim funkcijama koje se prvi put pojavljuju na tržištu. Uvodeći ova inovativna rešenja, kompanija HP potvrdila je i unapredila poziciju lidera ispunjavajući potrebe i želje svojih kupaca i omogućavajući im nekoliko stvari:

  • Jednostavno štampanje sa bilo kog mobilnog uređaja koji ima wireless pristup, bez prisustva mreže ili rutera, i to sve zahvaljujući funkciji HP wireless direct printing (1)
  • Štampanje sa bilo kog mesta zahvaljujući funkciji HP ePrint(4)
  • Direktno skeniranje u e-mail box-ove i to bez korišćenja PC-ja(5,6) koristeći HP Deskjet Ink Advantage 5525 i 6525 e-All-in-One štampače

Bloger Marko Čavić, koji je prvi imao prilike da testira jedan od uređaja, na samom događaju je sa prisutnima podelio svoje utiske o novom HP – ovom konceptu.

On je istakao da je impresioniran ekonomičnošću, kvalitetom, i brzinom rada uređaja iz HP Ink Advantage programa i da će svoje utiske nastaviti da deli sa svim zainteresovanim čitaocima na portalima http://mi2design.com/mobile/ i http://www.mondo.rs/cs505/Magazin/Komunikacije.html.

Leave a Reply