PC računari

Novi Intelovi procesori – sedam novih Cisco UCS rekorda u performansama

Dana 10-og septembra 2013. Cisco je predstavio podršku za the Intel Xeon Processor E5-2600 v2 seriju proizvoda na Cisco UCS B200 M3, C240 M3, i C220 M3 serverima. Istog dana kada je Intel objavio da je kompanija Cisco osvojila sedam svetskih rekorda u industriji benčmarka, Cisco UCS je ukazao na širinu Cisco linije proizvoda i način na koji Cisco može da ubraza performanse preko data centara –poslovnih aplikacija, servera za Java aplikacije, desktop virtualizacije i sirove snage procesora.

Kao što već znamo, nema boljeg načina za poređenje performansi od korišćenja industrijski standardizovanih benčmarka, a sa sedam novih svetskih rekorda u dostizanju benčmark performansi Cisco je demonstrirao izvanredne Cisco Unified Computing System performanse i IT. Za više informacija o sedam novih Cisco UCS svetskih benčmark rekorda pogledajte brošuru o performansama. Detaljni benčmark izveštaji dostupni su ovde.

HIDDEN_264_9781_FOTO_centro_de_datos_virtual

Cisco UCS osigurava raznovrsnost sa vodećim performansama preko širokog opsega radnih opterećenja, omogućavajući korisnicima da eliminišu infrastukturne silose koje su vođeni potrebama jednistvene primene. Vođstvo u performansama u širokom spektru radnih opterećenja obezbeđeno od strane Cisco UCS potrvđuje sedam svetskih rekorda objavljenih ove nedelje, a među njima su:

 • Oracle E-Business Suite Applications R12 Benchmark
 • SPECjbb2013 Benchmark (MultiJVM x86/x64 performanse Java servera)
 • SPECjbb2005 (performanse Java poslovne logike)
 • SPECint_base2006 (opšte CPU performanse)
 • SPECfp_rate_base2006 (opšte CPU performanse)
 • SPECompG_base2012
 • VMware View Planner Benchmark (performanse desktop virtualizacije)

Interesantno je napomenuti da, iako svi proizvođači imaju pristup istim Intel procesorima, samo Cisco UCS oslobađa svoju moć kako bi dostavio visoke performanse u aplikacijama kroz moć ujedinjenja. Jedinstvena, fabrički orijentisana arhitektura Cisco UCS-a, sa ekskluzivnom Cisco SingleConnect tehnologijom povećava Intelove inovacije i kao rezultat Cisco UCS sa Intel Xeon E5-2600 v2 familijom procesora obezbeđuje do 48 procenata bolje performanse u odnosu na prethodnu generaciju Intel Xeon procesora kao što je prikazano u grafikonu:

Za četiri godine, Cisco UCS je osvajač više od 81-og svetskog rekorda za performanse i IT produktivnost, zauzimajući na taj način mesto među najpouzdanijim prodavcima servera na tržištu.

2 thoughts on “Novi Intelovi procesori – sedam novih Cisco UCS rekorda u performansama

 1. PEJIN MILIVOJ

  Na Fanu firme http://www.thermaltake.com ima Al radijator od 300 gr.koji razme
  nu toplote od metala na vazduh ostva
  ruje prinudnom konvekcijom koji sam zamenio drugim Al ,sa perforiranim plocama,ispod 150 gr, kod koga se razmena toplote ostvaruje kinetikom udara hladnog vazduha o tople limove uz prisustvo snazne turbulencije ;
  PITANJE :koja firma moze da mi izmeri KVALITET FANA-COOLERA ?

Leave a Reply