PC računari

Novi kancelarijski mono štampač iz Xeroxa

Nedavno je tržištu predstavljen novi Xeroxov uređaj Phaser 3435 – crno beli mrežni štampač sa brzinom štampe do čak 33 stranice u minuti

Štampač namenjen kancelarijama štampa prvu stranicu za 8,5 sekundi (15 sekundi iz stanjamirovanja), nudi automatsku obostranu štampu i za one koji ga često koriste nudi tonere visokog kapaciteta koji omogućavaju štampanje do 10 000 stranica po jednom punjenju. Standardna ladica prima medije težine od 60 do 90 gsm, a prednje multifunkcijska kaseta prima razne vrste medija poput koverti, folija i kartica težine od 60 gsm do 163 gsm. Procesor je brzine 400 MHz i uređaj dolazi sa 64 MB standardne memorije.

Roy Harding, koji je ovaj mesec postao COO Xerox DMO istočne regije kaže: “Ako kompanija ima mali budžet ne znači da mora da učini kompromis u štampanju dokumenata. Phaser 3435 je brz i nudi puno naprednijih opcija. Koristi PostScript 3 i nudi podršku za PCL6. podržava ispis vodenih žigova, N-up štampu (više stranica na jednom listu papira) i štampu postera i knjižica. Uređaj ima mogućnost štampanja 1200×1200 dpi, na Microsoft, Apple i Linux sistemima. Phaser 3435 je u skladu sa Energy Star standardom uštede energije i dolazi sa jednogodišnjim garancijom.

Leave a Reply