PC računari

Novi LG LED projektori neverovatno malih dimenzija

Nagrađivani dizajn, neverovatno dugačak radni vek i izuzetna prenosivost glavne karakteristike novih LED projektora kompanije LG

Kompanija LG Electronics predstavila je dve najnovije serije prenosivih Smart LED projektora, PB60G i PA70G. Predstavljanjem novih modela kompanija je još jednom pokazala da drži lidersku poziciju na tržištu LED projektora. Novi LG LED projektori, pored Smart funkcionalnosti, nagrađivanog dizajna, izuzetne kompaktnosti i prenosivosti, imaju i veoma dugačak vek trajanja.

„Konstantno ulažemo u razvoj najboljih mogućih rešenja, koja su pre svega bazirana na potrebama naših korisnika, ali i na našoj potrebi da svi naši proizvodi budu vrhunskog kvaliteta. Kroz predstavljanje ovih modela nastojimo da zadržimo vodeću poziciju na tržištu LED projektora“, izjavio je Young-en Kim, direktor marketing divizije za projektore u okviru kompanije LG Electronics Home Entertainment.

Najuočljivija karakteristika modela iz nove PB60G serije je njihova veličina. Toliko su mali da gotovo mogu da stanu u džep! Ovaj neverovatno kompaktan i izuzetno prenosiv projektor je dimenzija 158x103x33 mm, a težak je samo 450 grama. Opremljen je LED lampom čiji je vek trajanja 30 000 sati. Emituje sliku rezolucije od neverovatnih 1280×800 piksela. Uz projektore iz serije PB60G moguće je emitovanje video sadržaja, muzike i fotografija, a ovaj neverovatni mali projektor poseduje i mogućnost prikazivanja Office i PDF fajlova sa eksternog hard diska ili USB memorije. Ultraprenosivi LED projektor kompanije LG Electronics sa oznakom PB60G doneće pravo bioskopsko iskustvo u Vaš dom!

Modeli iz serije PA70G su vodeći u svojoj klasi, sa lampom od čak 700 ANSI lumena, što ga čini najsvetlijim prenosivim Smart LED projektorom na svetu. Visoki vizuelni kvaliteti ne umanjuju dužinu trajanja lampe projektora, pa tako uz dnevnu upotrebu od četiri sata dnevno, garantovano je trajanje od neverovatnih 20 godina.

Model PA72G poseduje i veće mogućnosti povezivanja, pa tako najnovija tehnologija Intel® Wireless Display (WiDi) omogućava jednostavno i brzo povezivanje projektora i laptop računara bez gomile zamršenih kablova. Pored toga što omogućava deljenje postojećih fajlova i dokumenata sa računara, Intel® WiDi tehnologija pruža mogućnost prenosa raznovrsnih internet sadržaja na projektore. Modeli iz ove serije su i dobitnici Red Dot nagrade za dizajn, poseduju i ugrađeni sistem od dva zvučnika od po 3W.

Leave a Reply