PC računari

Novi modeli HP InkJet uređaja

Kompanija Hewlett-Packard predstavila je danas najnovije modele InkJet štampača namenjenih malim i srednjim preduzećima, ali i ličnoj upotrebi

Novi, redizajnirani modeli omogućuju korisnicima širom sveta da efikasno štampaju, kopiraju, skeniraju i razmenjuju faksove, povećavajući produktivnost i olakšavajući obavljanje kancelarijskih poslova. Osim toga, novi modeli InkJet štampača smanjuju troškove štampanja, istovremeno štedeći vreme i električnu energiju. Ovi uređaji unapređuju nasleđe InkJet modela, pouzdani su i laki za upotrebu. Svi predstavljeni modeli štampača i multifunkcijskih uređaja imaju specifične karakteristike:

HP multifunkcijski uređaji zadovoljavaju Energy Star standard, što znači da je 35 odsto delova kućišta štampača napravljeno od reciklirane plastike. Imaju bežičan pristup i uz pomoć HP Smart Web Printinga optimizuju štampanje sa veba.

Jednofunkcijski štampači koriste XL ink ketridže velikog kapaciteta i omogućavaju do tri puta više odštampanih crno-belih strana i do 2,5 puta više odštampanih strana u boji nego njihovi prethodnici.

Fotografije koje izlaze s ovih štampača izlaze s finom, ujednačenom bojom i akcentom na detaljima. Poseduju dugme pomoću koga se može prekinuti štampanje i uštedeti vreme i mastilo.

Photosmart štampači poseduju ugrađen slot za memorijsku karticu i HP TouchSmart ekran osteljiv na dodir koji služi za lakšu navigaciju. Bežično povezivanje je takođe integrisano, dok je podešavanje za svetlost i boje automatsko, kao i automatsko uklanjanje efekta crvenih očiju.

Ink in Business štampači poseduju specijalnu ColorLok tehnologiju koja omogućava štampanje dokumenata koja su vodootporna i kod kojih se mastilo brzo suši. Osim toga, štampaju profesionalna dokumenta u boji po ceni za 50 odsto nižoj u odnosu na štampu na laserskim štampačima.

Leave a Reply