PC računari

Novi modeli Kingston USB flash memorije

Kingston je tržištu predstavio nekoliko novih prenosivih USB memorija kojima će  obogatiti sopstvenu ponudu – Kingston DataTraveler 110.

Sa kapacitetom do 4 GB Kingston DT110 može čuvati fotografije visoke definicije, prezentacije, ogromne dokumente, filmove, muziku… Ovog puta Kingston je poradio i na atraktivnosti dizajna pa tako imamo tri varijante uređaja: purpurna koja je kapaciteta 1GB, plava od 2GB i crvena sa 4GB. Za one koji su redovno gubili zatvarač svog prenosivog USB prijatelja ovi modeli će biti naročito interesantni jer se njihov USB konektor uvlači.

Uskoro ćemo imati priliku da koristimo tri najnovija modela USB memorija: DataTraveler Style, DataTraveler DT400 i DataTraveler HyperX.

DT Style je uređaj, kao što samo ime kaže, za ljude sa stilom. Poseduje kapacitet od 8 GB i promenljivi “skin” zbog čega ga možete imati u šest različitih varijanti.

DT400 takođe ima kapacitet do 8 GB sa 20MB/sec. brzinom čitanja i 10MB/sec. upisa. Ovaj uređaj opremljen je i Windows ReadyBoost karakteristikom.

DT HyperX u sebi kombinuje najveće brzine i najbolji dizajn. Brzine čitanja i upisa su 30MB/sec. i 20MB/sec. respektivno, a tu je i Windows ReadyBoost.

Leave a Reply