PC računari · Video igre

Novi NVIDIA GeForce GTS 450 obezbeđuje pravi DX11

NVIDIA je danas predstavila najnoviji  proizvod iz Fermi linije grafičkih procesora NVIDIA® GeForce® GTS  450 – koji je dizajniran da obezbedi najbolji DX11 odnos cene i performansi u 129$ USD cenovnoj kategoriji. Prema najnovijem istraživanju Steam-a, vodeći indikatori hardvera korišćenog od strane PC gejmera su, 56 procenata gejmera se igra na uobičajenim rezolucijama, obično između 1600×1050 i 1280×1024.

GTS 450 je specijalno dizajniran da nadmaši ove performanse, obezbeđujući odlične DX11 performanse sa 4X uključenim antialiasingom, davajući gejmerima da iskuse neverovatno detaljne karaktere, teren i okruženje u igrama sa izuzetno brzim performansama i odličnim vizualnim efektima.

Za igre i aplikacije koje karakteriše tesalacija – ključna osobina DX11 – GTS 450 je do 65% brži u odnosu na najbliži konkurentski proizvod. Čak i u najnovijoj generaciji DX9 i DX10 igara, GTS 450 je brži za 30%[iii], uključujući i blockbuster PC naslov StarCraft II. Ovo čini GTS 450 vrhunskim GPUom za igranje ovogodišnjih najzanimljivijih igara uključujući i nazive koji dolaze za praznike, kao što su Civilizaion V I Hawx2, gde će obe igra podržavati DX11 i tesalaciju, kao i druge igre poput Dead Rising 2.

“GeForce GTS 450 čini velike korake, u obezbeđivanju DX11 mogućnosti masama,” izjavio je Sid Meier, Direktor Kreativnog Razvoja, Firaxis Games. “IgratiCivilization V na GTS 450 kartici je prelepo i izgleda još neverovatnije sa 3D Vision tehnologijom.” “Uzbuđeni smo zbog GeForce GTS 450, koji će doneti vrhunske performanse za veoma prustupačnu cenovnu kategoriju,” izjavio je Shinsaku Ohara, Producent igre Dead Rising 2 u Capcom-u. “Obezbeđivanjem vrhunskog gejming iskustva, pomešanog sa najnovijim karakteristikama kao što je podrška za 3D Vision, ubeđeni smo da će fanovi Dead Rising-a 2 imati ogličnu platformu za igranje.”

Sa punom podrškom za NVIDIA 3D Vision™ tehnologiju, GeForce GTS 450 takođe obezbeđuje grafičku snagu i video mogućnost potrebnu da se iskuse igre i Blu-Ray filmovi visoke rezolucije u neverovatnom stereoskopskom 3D okruženju. Sa NVIDIA SLI tehnologijom, industrijskom najskalabilnijom GPU platformom, gejmeri će biti ushićeni činjenicom da će moći da gotovo dupliraju svoje gejming performanse dodavanjem druge GTS 450 kartice svom PCu, kada im to budžet dozvoli.

GeForce GTS 450 je dostupan od strane vodećih svetskih partnera kao što su: ASL, ASUS, Colorful, ECS, EVGA, Gainward, Galaxy, Gigabyte, Innovision 3D, Jetway, KFA2, Leadtek, MSI, Palit, Point of View, PNY, Sparkle, Zotac i drugi.

Očekivana, preporučena maloprodajna cena za GeForce GTS450 iznosiće 16.800 dinara sa porezom.

Leave a Reply