PC računari

Novi prenosivi Epson projektor sa HD podrškom

Nadovezujući se na iskustvo koje je imala sa najprodavanijim projektorom za kućni bioskop, modelom EH-TW480, kompanija Epson je najavila model EH-TW490, koji predstavlja sledeću generaciju projektora sa HD podrškom. Pored karakteristika koje su proslavile prethodni model, ovaj projektor za kućni bioskop sa rezolucijom 720p je jedini model u svojoj klasi koji nudi i vertikalnu i horizontalnu korekciju slike do 30 stepeni i garanciju na lampu koja traje 3 godine ili 2000 sati.

Zahvaljujući mogućnosti poravnavanja slike, korisnici mogu lako korigovati ivice slike, bez obzira na ugao pod kojim postave projektor. S obzirom na malu težinu i tanko kućište, ovaj prenosivi projektor sa HD podrškom se može postaviti bilo gde i kao takav je savršen za igre, filmove i sportske utakmice u različitim sobama, u domu ili kod prijatelja.

Jednako visoke vrednosti za emitovanje bele svetlosti i svetlosti u boji koja iznosi 3,000 lumena i Epsonova 3LCD technologija omogućavaju korisnicima da gledaju dobro osvetljene sadržaje živih boja bez potrebe da zamračuju sobu. Kontrast koji iznosi 1200:1 obezbeđuje intenzivne crne nijanse kako kod filmskih scena sa puno senki, tako i kod sportskih dešavanja, dajući jasnu sliku koja ne izgleda isprano.

Medlin Kolson, menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe, izjavila je: “Ovaj projektor koji podržava sadržaj u visokoj definiciji jednostavno transformiše video igre, filmove i sport u doživljaj na velikom platnu nalik bioskopskom. Jednostavnije podešavanje i duža garancija na lampu od konkurenata, čine da se korisnici mogu opustiti i skoncentrisati na ono što se dešava na ekranu, umesto da podešavaju projektor.”

Leave a Reply