PC računari

NVIDIA demonstrira snagu GPU-a na FMX konferenciji

NVIDIA će održati celodnevna edukativna predavanja na FMX konferenciji koja se održava u utorak, 6. maja, 2010. FMX je vodeća Evropska konferencija koja se bavi računarskom grafikom, animacijom i vizuelnim efektima. Održava se u Štutgartu od 4. do 7. maja. NVIDIA će takođe obezbediti Quadro i Workflow demonstracije na štandu PNY Technologies GmbH

Za više informacija molimo posetite: http://www.fmx.de/nvidia.E.2444.html.

NVIDIA predavanja na FMX-u će se održati u četvrtak, 6. maja – lokacija Kepler-Saal: Studio B. Raspored glavnih predavanja je sledeći:

10:00-11:00 —IRIDAS – FrameCycler/Speedgrade, GPU ubrzan Workflow, predstavljen od strane Patrick Palmer-a, COO i Co-Founder IRIDAS kompanije.

11:00-12:00 —Korišćenje ARRI Relativity za GPU bazirano paralerno procesiranje, predstavljeno od stane Henning Rädlein-a, vlasnika kompanije Film & TV Services, ARRI.

12:00-13:00 —Adobe CS5 Mercury Playback Engine – Ogromni skok u produktivnosti, predstavljen od strane Michael Mörtl-a, Business Development Menadžera, kompanije Adobe Systems GmbH.

14:00-15:00 —Korišćenje NVIDIA Quadro tehnologije za unapređenje realizma sa Application Acceleration endžinima.

15:00-16:00 —Mari, 3D Paint Application/Blink Image Processing tehnologija, predstavljena od strane Jack Greasley-a, Product menadžera i Bruno Nicoletti-a, CTO kompanije The Foundry.

16:00-17:00 —MetaSL: Smanjenje GPU/CPU raskoraka u rendering, predstavljeno od strane Andy Kopra-e, mental images GmbH (članice kompanije NVIDIA Corp.).

15:00-18:00—Korišćenje Marquise Technologies za kreiranje video produkcije u realnom vremenu sa GPU-om, predstavljeno od strane Dan Tatut-a, VP Business Strategy and Development, Marquise Technologies.

Leave a Reply