PC računari

NVIDIA GeForce GTX 400 grafika

Obezbedite za svoje igre adrenalinsku inekciju sa najbržom grafikom na planeti. Iskustvo koje ubrzava rad srca, filmska vizuelizacija sa stereoskopskom 3D tehnologijom koja kombinuje snagu DirectX11, NVIDIA® PhysX® i NVIDIA® 3D Vision™ Surround tehnologija.

Sa GTX 400 grafikom možete doživeti  nivo detaljnosti bez presedana i realizam kakv niste do sada videli  u  igrama. Tessellation – jedna od najvećih novih funkcija sistema Microsoft DirectX11 – pomaže programerima u stvaranju detaljnijih likova i terena u igrama, čime se obezbeđuje oštrija, jasnija slika i realniji doživljaj. GeForce GTX 400 GPU prikazuje do 8 puta bolje performanse u odnosu na konkurenciju, približavajući igrice stvarnosti bez žrtvovanja frame rates u kojima uživate.

Serija 400 predstavlja proboj granica u domenu kompjuterske grafike i zabave na računarima. Igre, filmovi i fotografije dobijaju novu dimanziju sa NVIDIA 3D Vision tehnologijom. Tragate za uzbuđenjem? Koristite dve GeForce GTX 480 kartice u NVIDIA® SLI® konfiguraciji za prikaz na tri ekrana sa NVIDIA 3D Vision Surround tehnologijom. Upozorenje: Može dovesti do zavisti ekrana. Vrhunska Microsoft DirectX 11 grafika i NVIDIA® PhysX® tehnologija podiže gejming na novi nivo. Efekti su tako realni da ćete morati da podsetite sebe da je to samo igra.

Zato se pripremite  za budućnost gemjinga. GeForce GTX 480 podržava interaktivni raytracing, čime obezbeđuje spektakularano, foto-realističano izvođenje na ekranu.

Leave a Reply