PC računari

NVIDIA GeForce GTX 660 Ti GPU: Novo omiljeno oružije igrača

GPU koji pokreće najbrža i najefikasnija grafička arhitektura na svetu je od danas dostupan igračima po početnoj ceni od 259€ + PDV

NVIDIA® Kepler™ arhitektura koja je napravila revoluciju kada je u pitanju način na koji se PC igre igraju od trenutka predstavljanja u martu daje snagu lansiranju nove NVIDIA GeForce® GTX 660 Ti karte koja je dostupna od danas sa početnom cenom od samo 259€ + PDV.

Uz perfomanse koje značajno pomeraju granice za najzahtevnije PC igre u 1080p rezoluciji koja je izbor većine igrača GTX 660 Ti označava dramatično unapređenje za svakog ko je do sada igrao naslove na prošloj generaciji grafičkog hardvera. GTX 660 Ti je u proseku 41% brži u odnosu na GTX 560 Ti iz 2011. godine i u proseku 58% brži u odnosu na GTX 470 iz 2010. godine.i

Uz omogućavanje impresivnih perfomansi, GTX 660 Ti je pun dodatnih mogućnosti kao što je puna podrška za DirectX 11 tesalaciju, TXAA i PhysX® tehnologiju uz mogućnost da koristi više monitora u konfiguraciji 3+1 korišćenjem samo jedne karte.

Ukoliko takođe uračunamo odličnu efikasnost, nisku potrošnju i termalne karakteristike Kepler arhitekture GTX 660 Ti osigurava najstabilnije, tiho i energetski efikasno igračko iskustvo za igrače koje je moguće u svojoj cenovnoj klasi. GTX 660 Ti čak drži korak kada su u pitanju perfomanse i sa konkurentskim proizvodima koji koštaju 40€ više dok troši do 25% manje energijeii što je dokaz efikasnosti strimig multiprocesora koji su ugrađeni u svaki Kepler čip.

Navedene energetske uštede dolaze do izražaja takođe i sa dve GTX 660 Ti karte koje su uparene koristeći SLI tehnologiju i u tom slučaju se isporučuju perfomanse koje prevazilaze konkurenciju do 21%.

GTX 660 Ti je izrađen korišćenjem iste NVIDIA Kepler arhitekture u 28nm tehnologiji koja je korišćena i za izradu drugih modela koji su predstavljeni ove godine kao što su GTX 680, GTX 670 i dvojezgrarna GTX 690 karta.

0 thoughts on “NVIDIA GeForce GTX 660 Ti GPU: Novo omiljeno oružije igrača

Leave a Reply