nvidia-gaming
PC računari

NVIDIA GeForce GTX 760 GPU donosi neverovatne gejming performanse za samo 24.499 dinara

NVIDIA je danas lansirala novi NVIDIA® GeForce® GTX 760™ GPU, koji nudi neverovatne PC gaming performanse, glatke frejmove i ekskluzivne GeForce GTX funkcije za samo 24.499 dinara sa uračunatim PDV-om.

Dizajniran da isporuči ekstreman broj frejmova u sekundi za sve najaktuelnije ovogodišnje PC igare, uključujući Call of Duty: GhostsWatch Dogs i Battlefield 4, GeForce GTX 760 GPU je novo omiljeno oružje za iskustvo igranja u visokoj definiciji. GPU zasnovan na NVIDIA Kepler™ arhitekturi sa neverovatnih 2,3 gigaflop-ova procesorske snage, GeForce GTX 760 je već dramatično jači od naredne generacije igračkih konzola koje se očekuju do kraja godine.

nvidia-gaming

“Za igrače koji traže neverovatno brze performanse i glatke frejmova za svoje omiljene igre, izbor je jasan: NVIDIA GeForce GPU-ovi,” izjavio je Skot Herkelman, generalni direktor GeForce GPU-ova u kompaniji NVIDIA. “Po početnoj ceni od samo 24.499 dinara sa uračunatim PDV-om, GeForce GTX 760 uvodi novi nivo performansi, funkcija i pristupačnosti, tako da igrači mogu iskusiti grafički najzahtevnije naslove današnjice uz detalje na maksimumu. To je sjajna prilika da se postane PC gejmer! ”

Da bi zadovoljili zahteve gejmera za većim prilagođavanjem i overkloking opcijama, GeForce GTX 760 uključuje NVIDIA GPU Boost™ 2.0 tehnologiju, koja automatski povećava GPU takt za poboljšane performanse, a dodaje temperaturni target i kontrolu ventilatora, kao i dodatni proctor za fino podešavanje napona i optimizaciju za napredna rešenja vodenog hlađenja.

 

GeForce GTX 760 takođe podržava poslednji niz gejming tehnologija kompanije NVIDIA, uključujući NVIDIAPhysX® i NVIDIA TXAA™ anti-aliasing. Plus, to podrazumeva novi NVIDIA GeForce Experience™ softver, koji pruža najbolje industrijske drajvere za glatko igranje, napredne funkcijekao što su NVIDIA ShadowPlay™ softver(1) i optimalne postavke za igranje igara u najboljem kvalitetu uz samo jedan klik. A za one igrače koji zahtevaju najbolje tu je NVIDIA SLI ® tehnologija – najmoćnije industrijsko multi-GPU rešenje koje isporučuje još viši nivo performansi.

Pored ovih novih funkcija, GeForce GTX 760 predstavlja ogromna poboljšanja performansi u odnosu na prethodne GeForce GPU-ove. Tri puta je brži od još uvek popularnog(2) GeForce GTX 275 GPU-a i dva puta brži od GeForce GTX 560 GPU-a, što obezbeđuje značajno bolje igračko iskustvo sa podrškom za sve aktuelne gejming tehnologije.

Cena i dostupnost

NVIDIA GeForce GTX 760 GPU je dostupan kod vodećih svetskih proizvođača grafičkih kartica, uključujući ASUS, EVGA, Gainward, KFA2, Gigabyte, Inno3D, MSI, Palit, PNY, Point of View i Zotac. Partnersko učešće će varirati od regiona do regiona. GTX 760 mozete kupiti odmah od etailer-a kao sto su WinWinPC Practic i Emmi po ceni od 24.499 dinara sa PDV-om za referentni model.

Leave a Reply