GTX-770
PC računari

NVIDIA GTX 770 prvi GPU na svetu koji koristi munjevitu 7 Gbps memoriju

NVIDIA je danas lansirala NVIDIA ® GeForce ® GTX 770 GPU ™ , koji pruža izuzetan nivo performansi PC igara za samo 39.499 dinara sa PDV-om.

Najnoviji dodatak liniji gejming GPU-ova za high-end tržište zasnovanih na nagrađivanoj NVIDIA Kepler ™ arhitekturi, je GTX 770 koji uz GTX TITAN i GTX 780 pruža superiorne gejming performanse , napredne funkcije , i svilenkasto glatki frame rate za neprevaziđeno PC gejming iskustvo u visokoj rezoluciji.

“Samo NVIDIA GPU dosledno pruža igračima mogućnost da postignu veoma brz frejm rejt u visokim rezolucijama sa svim efektima na maksimumu”, izjavio je Skot Herkelman, generalni direktor GeForce GPU odeljenja u kompaniji NVIDIA . “GeForce GTX 770 predstavlja novi nivo performansi i mogućnosti za manje od 400 dolara i upravo naša posvećenost PC gejmingu je razlog što su GeForce GPU-ovi i dalje broj 1 izbor igrača širom sveta.”

GTX-770

Dizajniran za izuzetno brz nivo frejmova u sekundi na svim najaktuelnijim ovogodišnjim PC igarama, uključujući Call of Duty: GhostsWatch Dogs i Battlefield 4, GeForce GTX 770 ima izuzetno moćan Kepler GPU sa 1.536 jezgara i 4GB ili 2GB  brze 7 Gbps GDDR5 memorije – najbrže memorije koja se može nači na jednoj grafičkoj kartici.

Da bi zadovoljili zahteve gejmera za većim opcijama za prilagođavanje i overkloking, GeForce GTX 770 GPU uključuje NVIDIA GPU Boost ™ 2.0 tehnologiju , koja automatski povećava brzinu procesora za bolje gejming performanse, uz dodatak temperaturnih ciljeva I kontrole ventilatora, kao i dodatni prostor za više voltaže i optimizacije namenjene vodenim hlađenjima.

GeForce GTX 770 GPU podržava poslednju generaciju NVIDIA gejming tehnologija, uključujući i PhisX® endžin, NVIDIA TXAA ™ anti-aliasing tehnologiju i GeForce ® Experience ™ softver, koji donosi najbolje industrijske drajvere za neometano igranje , napredne funkcije kao što su NVIDIA ShadowPlay ™(1) i optimalne postavke uz pogodnost podešavanja samo jednim klikom za igrače širom sveta. A za one igrače koji zahtevaju najbolje , NVIDIA SLI ® tehnologija – u industriji nadmoćano multi-GPU rešenje – namenjeno isporučivanju još višeg nivoa performansi, sa novim adaptivnim kontrolorom temperature obezbeđuje neverovatne performanse koje uz gotovo nečujan rad.

Dostupnost i cene

NVIDIA GeForce GTX 770 GPU je dostupan kod  vodećih svetskih proizvođača kartica, uključujući ASUS, EVGA, Gainward, KFA2, Gigabyte, Inno3D, MSI, Palit, PNY, Point of View i Zotac.  Dostupnost se razlikuje u zavisnosti od regiona. Očekivana početna cena je 39.499 dinara sa PDV-om za verziju  od 2GB.

Leave a Reply