PC računari

NVIDIA Kepler linija se nastavlja sa predstavljanjem GeForce GTX 670 modela

Novi GPU donosi fenomenalne perfomanse, snagu i tišinu igračima širom sveta. Kompanija NVIDIA je danas predstavila treći GPU baziran na Kepler™ grafičkoj arhitekturi sledeće generacije, GeForce® GTX 670, koji donosi dramatično unapređen balans perfomansi i cene, energetsku efikasnost i jako tih rad PC igračima, već od 329 € (bez poreza).

Dizajniran sa istim genetskim kodom kao i skoro predstavljeni GTX 680, vrhunski i najmoćniji GPU kompanije NVIDIA sa jednim čipom, GTX 670 poseduje veliku snagu u samo 9,5 inča dužine. Nadmašuje najbližu konkurenciju u igračkim perfomansama do 45%(1) dok troši oko 18% manje snage.

Uz sve to, GeForce GTX 670 sustiže perfomanse vodećih proizvoda konkurencije u 25 najpopularnijih igara i “benchmark” testova što govori o tome na kom je nivou sveukupna efikasnost Kepler arhitekture.

GTX 670 je proizveden koristeći Kepler arhitekturu kompanije NVIDIA u 28nm procesu, kao i GTX 680 i dvoglavi GTX 690 koji su predstavljeni u martu i aprilu.

Dostupnost

NVIDIA GeForce GTX 670 GPU je dostupan odmah od vodećih svetskih proizvođača karti kao što su: ASUS, EVGA, Gainward,Gigabyte, Inno3D, KFA2, MSI, Palit, Point of View, PNY i Zotac.

Leave a Reply