PC računari

NVIDIA POJAČAVA LIDERSKU POZICIJU NA CES-u U 3D OKRUŽENJU

Prikazan celokupan 3D Vision ekosistem na NVIDIA štandu, uključujući jedinstveno 3D Multi Display rešenje na svetu, koje pokreću NVIDIA GeForce GPU-ovi

Očigledno je da će 2010 godina, biti godina 3D-a, dok NVIDIA teži ka tome da dovede 3D u kompjuterske mase. Na ovogodišnjem CES-u u Las Vegasu, NVIDIA je prikazala obilje novih proizvoda i tehnologija koji prikazuju kako PC-ovi sa GeForce ® GPU-ovima zajedno sa 3D Vision ™ hardverskim i softverskim ekosistemom, čine platformu koja je najkompatabilnija da podrži celokupanu PC zabavu, uključujući 3D Blu-Ray fimove, igre, fotografije, pa čak i Internet.

Na svom štandu, NVIDIA je prikazala 3D vision tehnologiju koju pokreću:

· Desktop PC računari koristeći nove 3D Vision Ready, 1080p, 120Hz LCD panele proizvedene od strane vodećih kompanija kao što su Acer, Alienware™, i druge.

· Nove 3D-Vision-ready notebook-ove proizvedene od strane vodećih notebook proizvođača i opremljene sa vrhunskim 120Hz 3D displejima.

· NVIDIA 3D Vision Surround, prvo multi display 3D rešenje na svetu, koje dozvoljava korisnicima da prikažu 3D sadržaj na 3 HD monitora ili projektora za potpuno očaravajući IMAX®-gejming osećaj!

Pored odličnog 3D hardvera, prikazano je dosta sadržaja u 3D-u uz pomoć 3D Vision aktivnih shutter naočara. Prikazani su:

· Novi Blu-ray 3D softverski plejeri, uključujući Arsoft’s TotalMedia Theatre 3 i Cyberlink’s PowerDVD Ultra

· Blu-ray 3D sadržaj, uključujući 3D filmske trejlere za Diznijeve filmove Toy Story 3, Božićna pesma, Alisa u zemlji čuda i druge.

· Najnovije PC igre koje su prikazane u full 1080p stereoskopskom 3D-u, uključujući James Cameron’s Avatar: The Game, Batman: Arkham Asylum, Dark Void, Just Cause 2, Need for Speed: Shift, i druge

Plus,

· Svetska premijera YouTube 3D-a, pokrenutog uz pomoć 3D verzije Adobe® Flash player-a koji se može gledati sa NVIDIA 3D Vision naočarima u full color kvalitetu.

NVIDIA je na CES-u pripremila i 3D foto štand, gde su posetioci mogli da fotografišu 3D slike uz pomoć novog Fujifilm FinePix REAL 3D W1 digitalnog fotoaparata. Slike sa sajma biće prikazane online.

Za potpun gejming užitak sa NVIDIA 3D Vision Surround tehnologijom, korišćeni su DepthQ HD 3D projektori i Acer GD245HQ 1080p LCD displeji.

Za više informacija o NVIDIA 3D Vision tehnologiji i 3D Vision ekosistemu, molim vas da posetite: www.nvidia.com/3DVision.

Leave a Reply