PC računari

NVIDIA predstavlja novi GeForce GTX 560 grafički procesor i brže R275 drajvere

NVIDIA je predstavila GeForce GTX® 560, najnoviji proizvod iz Fermi familije grafičkih karti, kartu koja donosi odlične performanse i unapređene karakteristike kao što su NVIDIA® PhysX®, 3D Vision™, SLI® i Surround® tehnologije za najočekivanije PC igre ovoga leta.

GTX 560 se pridružuje svom snažnijem bratu GTX 560 Ti u donošenju fantastičnog gejmerskog iskustva u svojoj cenovnoj klasi, za igre u 1080p rezoluciji, najpopularnijoj rezoluciji za igranje u svetu prema Steam Hardware and Software istraživanju kompanije Valve.

NVIDIA je danas takođe objavila i beta R275 drajvere. Oni donose poboljšanje performansi i unapređenu funkcionalnost za veliki broj igara, uključujući kako već postojeće igre, tako i za najočekivanije naslove kao što su Duke Nukem Forever (3D Vision), Alice: Madness Returns (PhysX) i Dungeon Siege III (Surround).

Ključne karakteristike R275 drajvera:

· Unapređenje performansi velikog broja igara, uključujući Crysis 2 (6%), Bulletstorm (15%) i Portal 2 (8%)²
· Osveženje tehnologija kompanije NVIDIA sada uključuje SLI profile
· Unapređeno iskustvo skaliranja sa novim korisničkim interfejsom i manuelnim opcijama
· Unapređeno usklađivanje veličine slike za HDTV, uključujući 1:1 piksel mapiranje
· Više od 525 3D Vision profila, uključujući nove za Portal 2, Duke Nukem Forever, Age of Empires Online, Assassin’s Creed Brotherhood i Dungeon Siege III između ostalih
· Novi 3D Vision Photo Viewer sa Windowed Mode podrškom
· Podrška za najveći svetski ekosistem najnovijih 3D laptopova, monitora, projektora, softvera i 3D sadržaja kroz NVIDIA® 3D Vision tehnologiju

GeForce GTX 560 je dostupan od danas od strane vodećih svetskih partnera u tom polju, uključujući ASUS, EVGA, Gainward, Galaxy, Gigabyte, Inno 3D, KFA2, Leadtek, MSI, Palit, Point of View, PNY, Sparkle i Zotac. R275 drajveri su dostupni direktno sa sajta www.geforce.com ili sa stranice za skidanje drajvera na nvidia.com.

Leave a Reply