PC računari · Video igre

NVIDIA Shadowgun – jedna od prvih igara za novu četvorojezgrarnu Tegra platformu

Madfinger Games, kreatori jako popularne igre Samurai II: Vengeance su najavili svoju novu kreaciju, igru SHADOWGUN namenjenu izmeđuostalog i novim četvorojezgrarnim Tegra čipovima kompanije NVIDIA pod kodnim imenom “Project Kal-El”.

Sa fokusom isključivo na mobilne platforme koje uključuju mobilne telefone i tablete, Madfinger tim je uspešno kreirao jednu od najimpresivnijih igara današnjice koje možete iskusiti na vašim mobilnim uređajima.

Zahvaljujući velikoj količini surove snage novih Tegra čipova rezultati koji su postignuti u najmanju ruku oduzimaju dah jer je ovo definitivno prva igra za koju se slobodno može reći da poseduje vizuelni kvalitet koji je do sada bio rezervisan isključivo za konzole. Uz pomoć NVIDIA tehnologije sada se taj kvalitet seli na naše mobilne platforme, omogućavajući time sasvim novo iskustvo mobilnim igračima.

“SHADOWGUN na pravi način prikazuje kvalitet koji je do sada bio dostupan samo na konzolama a koji Tegra donosi Android uređajima. Takođe smo jako smo uzbuđeni odlukom Madfinger-a da izdaju i posebnu verziju igreoptimizovanu za višejezgrarne procesore kako bi iskoristili svu procesorsku i grafičku moć Kal-El projekta”, izjavio je Ashu Rege, podpredsednik igračkog softvera i tehnologije u kompaniji NVIDIA.

Leave a Reply