PC računari

Perihard zvanični Lexmark Expert Service Partner

“Perihard inženjering” saopštio je da je postao zvanični Lexmark Expert Service Partner, što je rezultat obostranog prepoznavanja velikog potencijala koji se očekuje od ove saradnje.

Trend upravljanja štampom kroz modernizaciju opreme i optimizaciju troškova zahvatio je srpsko tržište, a ova saradnja će ubrzati informisanje kompanija o prednostima modernih printing rešenja, kao i njihovu implementaciju, navedeno je u saopštenju.

Kako se dodaje, “Perihard” želi da ukaže da u ovom trendu leži budućnost štampe, koja više nema alternativu, a govori se o potpunoj optimizaciji: angažovanog hardware-a, software-a, kojim se upravlja svim uređajima i aktivnostima korisnika, radnog vremena zaposlenih, korišćenja papira.

– Iskustva stečena u prethodnih 25 godina, partnerski odnos sa korisnicima, praćenje najnovijih tehnologija i njihova implementacija u realnim poslovnim uslovima, čine “Perihard” vodećim nezavisnim implementatorom MPS rešenja u Srbiji. Saradnja sa Lexmark-om će svakako unaprediti naše aktivnosti i pružiti našim klijentima više mogućnosti u izboru optimalnog printing rešenja – izjavila je Bogdanka Pešić, direktora kompanije “Perihard inženjering”.

Leave a Reply