PC računari

POS rešenje iz Wincor Nixdorf-a za male budžete

Service Plus je kreirao specijalni paket za srednja i mala preduzeća po veoma povoljnoj ceni. Kompletno rešenje se zasniva na dobro poznatom brendu Wincor Nixdorf. Na ovaj način Servis Plus pruža visoku pouzdanost, niske troškove održavanja i tehničke standarde u manjim prodavnicama kao što su to velika imena.

Obični Point Of Sale sistemi su skupi. Posebno u slučajevima vodećih svetskih brendova kao što su IBM, NCR ili Wincor Nixdorf. Za kompletnu konfiguraciju trgovac mora da plati čak nekoliko hiljada evra. U slučaju velike infrastrukture cene kompletne POS opreme mogu biti prilagođene, kao što su i količine. Ali šta u slučaju malih infrastruktura? Malih znači jedna ili više prodavnica sa jednim ili dva POS sistema.


Do sada su male prodavnice investirale u preskupe brendirane POS sisteme ili koristile registar kasa od nepoznatih proizvođača. Sada je drugačije. Service Plus nudi kompletan POS paket iz Wincor Nixdorf-a po veoma atraktivnoj ceni. Ovaj paket se sastoji od jedinice sistema, korisničkog monitora, 15’’ displeja za blagajnu, ladice za novac, ručnog skenera iz Datalogic-a, tastature i štampača za račune. Sve ove komponente u jednom paketu za 1.379,00 €.
Paket je dostupan u dve verzije: sa štampačem računa i bez štampača.

Konfiguracija bez štampača nemenjena je zemljama u kojima postoji fiskalni zakon. Obično fiskalni zakon u tim zemljama zahteva određeni fiskalni printer. U tim zemljama možete da kupite fiskalni printer i lako nadogradite na sistem. Da bi se još više olakšalo rešenje dolazi sa unapred instaliranim operativnim sistemom Microsoft POSready 2009 sa svim potrebnim drajverima.

Leave a Reply