PC računari

POS sistem sa Pentium 4 tehnologijom

Unapred gledano POS sistemi mogu mnogo više od jednostavnog popisa artikala i plaćanja na prodajnom mestu. Multimedijalne aplikacije nude prodavcima veliki broj usluga: na primer, svim reklamnim prikazima može biti upravljano sa moćnog POS sistema u konfiguraciji sa dva displeja. U svom na Pentium 4 zasnovanom Beetle-u Wincor Nixdorf je razvio sistem sa takvim performansama da odgovara ovoj klasi. Podignute performanse odgovaraju kako operaterima tako i kupcima sa boljim nivoom informacija a samim tim se postiže veća efikasnost.

Dizajniran i napravljen za upotrebu u trgovinskim i uslužnim sektorima, BEETLE serija funkcionalnost i fleksibilnost koja je potrebna u modernim na IT zasnovanim POS rešenjima.

BEETLE/M-II je optimizovan u procesorskoj tehnologiji, interfejsu, podršci za nadogradnju i servis. Iako ima kompaktan dizajn BEETLE/M-II je veoma fleksibilan, proširiv, i podržava širok opseg diskova i maski.

Sistem karakteriše dokazana PC tehnologija zasnovana na Pentium 4 procesoru i Intel 845 GV skupom čipova. Tokom razvoja vođeno je računa o korišćenju komponenti koje će veoma dugo biti dostupne, odnosno da je moguće u dugom roku isporučivati proizvod i rezervne delove. Različiti PC standardi i za trgovinu namenjeno kućište sa USB i RS232 portovima omogućavaju povezivanje perifernih uređaja kao što su skeneri, POS štampači ,touchscreen-ovi, displeji, fioke i slično. Dva USB porta su dostupna na prednjoj strani zbog lakšeg priključivanja perifernih uređaja.

Integrisana tehnologija vaganja po prvi put omogućava prikaz informacija i težinskih i cenovnih artikala na samo jednom displeju. Ove integrisane funkcije olakšavaju našim kupcima da vide informacije o proizvodu na mestu prodaje.

Wincor-Nixdorf Beetle /MII

 

BEETLE/M-II je idealna sistemska platforma kad je reč o moćnim Windows32 i Linux aplikacijama koje koriste grafički interfejs. Sistemski moćni procesor može podržati multimedijalnu opremu što obuhvata i video i audio rešenja.

Periferija

Svi BEETLE modeli su otvorene modularne platforme koje omogućavaju laku nadogradnju već postojećeg sistema. Uzimajući ovo u obzir, kompanija Wincor Nixdorf nudi i širok asortiman perifernih uređaja poput: POS štampača, barkod skenera, linijskih displeja, ladica za novac, POS tastatura, ravnih displeja, itd. Sve što je potrebno za jedno profesionalno POS rešenje je dostupno na jednom mestu.

Zadnja strana M2

BEETLE2 – veliki broj portova

Komunikacija

BEETLE POS sistemi se mogu povezati na sve standardne komunikacione mreže, poput: LAN ili WAN mreža, kablovskih ili bežičnih mreža, TCP/IP, IPX/SPX ili Netbios mreža.

Leave a Reply