PC računari

POSITIVE toneri i do 50 posto uštede

Novosadska IT kompanija POSITIVE odnedavno je u svojoj ponudi uvrstila i refabrikovane tonere koji svojim kvalitetom, pakovanjem i poštovanjem ekoloških standarda nimalo ne odstupaju od originalnih tonera. Podržani su svi svetski proizvođači štampača: HP, Canon, Lexmark, Brother, Epson i mnogi drugi. Refabrikovani toneri donose veliku uštedu u budžetu, jer su cene od 30-50% niže od originala, a kvalitet otiska je ravnopravan originalima.

Za razliku od refilovanih tonera gde se menja samo toner prah, kvalitet refabrikovanih tonera postignut je zamenom kompletnih postojećih delova sa novim delovima kao i zamenom praha koje se vrše u samom procesu proizvodnje.

Svi toneri su pakovani u kutije koje su napravljene po standardima koje propisuju ekološki zakoni Evropske unije, a koji će uskoro biti usvojeni i u našoj zemlji.

Kutije omogućavaju da se toneri i nakon pražnjenja mogu čuvati u njima, bez bojazni od inspekcije koja sprovodi kontrolu čuvanja otpada štetnog po okolinu, što se može negativno odraziti na poslovanje kompanija, koje proglase neodgovornim i naplate kazne.

Kvalitet otiska, niska cena, bezbednost u radu i skladištenju su ohrabrenje da se deluje ekološki odgovorno. POSITIVE za svoje korisnike omogućava i potpisivanje Ugovora o snabdevanju potrošnim materijalom, koji obezbeđuje dodatne pogodnosti. Kompletnu ponudu i cene možete pogledati na: Positive toneri

Leave a Reply