PC računari

Positive toneri

Positive je odnedavno u svoju ponudu uvrstio i refabrikovane tonerekoji su potpuno novi na našem tržištu, ali svojim kvalitetom, pakovanjem i poštovanjem ekoloških standarda nimalo ne odstupa od originalnih tonera. Podržani su svi svetski proizvođači štampača: HP, Canon, Lexmark, Brother, Epson i mnogi drugi.

Positive toneri mogu doneti veliku uštedu u budžetu, jer su cene od 30-50% niže od originala, a kvalitet otiska je ravnopravan originalima. To je postignuto vrhunskim kvalitetom komponenti i praha koji se koriste u procesu proizvodnje tonera.

Kompletnu ponudu i cene Positive tonera možete pogledati na ovom linku.

Svi toneri su pakovani u kutije koje su napravljene po standardima koje propisuju ekološki zakoni Evropske unije, a koji će uskoro biti usvojeni i u našoj zemlji.

Kutije omogućavaju i da nakon pražnjenja tonere možete čuvati u njima, bez bojazni da Vas inspekcije koja sprovodi kontrolu čuvanja otpada štetnog po okolinu, proglasi neodgovornim i naplati Vam kaznu.

Kvalitet otiska, niska cena, bezbednost u radu i skladištenju su ohrabrenje da počnete da razmišljate i delujete ekološki odgovorno, najbolje su reference da se odlučite za kupovinu Positive tonera.

Positive za svoje stalne korisnike a i za sve nove koji su spremni da potpišu Ugovore o snabdevanju potrošnim materijalom, obezbeđuje dodatne pogodnosti o kojima se možete informisati u direktnom razgovoru sa našim komercijalistima na br. telefona 021/472-03-88.

Leave a Reply