PC računari

Praktičan i savremen Lenovo A740 AIO

Sa ekranom tankim samo 4mm ,novi Lenovo A740 uzima titulu najtanjeg AIO uređaja u klasi uređaja dijagonale 27 inča.

Njegov moderni napredni dizajn daje korisnicima premium AIO desktop iskustvo. Držač i pozadina displeja su izrađeni od jednog komada aluminijuma, ekran je briljantnih karakteristika, a u kućištu najnovije tehnologije visokih performansi. Kristalno jasne slike iskaču sa VKHD 2560Ks1440 ekrana sa širokim uglom gledanja 178°.

Lenovo A740

Za zabavu i multimedijalne sadržaje brine se NVIDIA GeForce ® grafička kartica , JBL ® zvučnici i Dolbi ® Home Theater™ a korisnici mogu direktno da komuniciraju sa svojim sadržajem na Windows 8.1 platformi koristeći pokrete sa 10 prstiju ili čak koristiti ugrađen system prepoznavanja pokreta i glasovnu kontrolu.

A740 može takođe da se  pomera za 90 °, što olakšava korišćenje ekrana osetljivog na dodir . Sjajno opremljen, AIO dolazi sa do 1 TB hard diskom za skladištenje, Near Field Communications (NFC) vezom , brzim povezivanjem na WiFi, Bluetooth, podrškom za HDMI i opcionim TV tjunerom.

Za sve nove proizvode, kompanija Lenovo nudi portfolio usluga integrisanih rešenja, uključujući produženja garancije, nadogradnje garancije i premijum tehničku podršku .

Leave a Reply